Líska stromková 'Ennis'


  • (1 ks) Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem
749 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Hmotnost: 200 kg
Barva: Červená, Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Říjen
Balení: kontejner C6
Podnož: líska turecká
Tvar a výška: kmínek 90cm
Plant Passport: A: Corylus B: CZ-0701 C: 21/FP/0004 D: CZ
 

Líska 'Ennis' -  stromková líska se středně bujným růstem. Plody má velmi velké, protáhlé. Váha plodu je až 3,9g, samotné jádro vyplňuje téměř 45% skořápky. Sklízíme je v průběhu září.

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • yamhill
    Corylus avellana ´Yamhill´ Kompaktně rostoucí keř dorůstající do výšky 2,4-3,6m. Listy jsou velké; tmavě zelené barvy. Plody jsou velké a lahodné. Dozrávají v průběhu září. Pro větší výnosy doporučujeme pěstovat s odrůdou Jefferson.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:100835
  • extra
    Corylus avellana ´Extra Giagli' Nenáročný keř dorůstající do výšky 3-4m. Plody má středně velké, polokulovité, hnědé barvy. Skořápku lze snadno rozlousknout. Jádro vyplňuje 56% z celkové velikosti. Je sladké, křupavé, mastné, světle hnědé barvy. Dozrává na přelomu září a října. 
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:81445
  • Líska ´Cosford´
    Corylus avellana ´Cosford´ Nenáročná a nejčastěji pěstovaná odrůda, nenáročná na půdní typ, je plně mrazuvzdorná. Plody jsou středně velké až velké, cylindrického tvaru s tupým zakončením, po 2 až 3 kusech v souplodí. Skořápka je jemně lesklá a tenká. Jádro je velké a vyplňuje celou skořápku....
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:721570
  • pall
    Corylus avellana ´Pallage' Odrůda s velkými plody, kuželovitého tvaru, kaštanové barvy. Jádro je velmi chutné a vyplňuje až 54% tenké skořápky. Nenáročný keř dorůstá do výšky 3-4m. 
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:81436

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.