Líska stromková 'Ennis'


  • (5 ks) Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem
749 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Hmotnost: 1 kg
Barva: Červená, Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Říjen
Balení: kontejner C6
Podnož: líska turecká
Tvar a výška: kmínek 90cm
Plant Passport: A: Corylus B: CZ-0701 C: 20/FP/0076 D: CZ
 

Líska 'Ennis' -  stromková líska se středně bujným růstem. Plody má velmi velké, protáhlé. Váha plodu je až 3,9g, samotné jádro vyplňuje téměř 45% skořápky. Sklízíme je v průběhu září.

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • Líska ´Barcelonská´
    Corylus avellana ´Barcelonská´ Odrůda silného vzrůstu, dorůstající do výšky 3 - 5 m. Je samosprašná. Plody jsou velké a kulatého tvaru. Jádro vyplňuje celou skořápku a výborně chutná. Sklízíme je v září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2147
  • Líska ´Lombardská červená´
    Corylus avellana ´Lombardská červená´ Jedná se o velmi starou odrůdu, na choroby netrpí, ale líska by se měla pěstovat v teplejších oblastech nebo na chráněných stanovištích. Jádro vyplňuje celý prostor skořápky. Plody sbíráme v září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4595
  • Líska ´Hallova obrovská´
    Corylus avellana ´Hallova obrovská´ Líska je nenáročná dřevina, které vyhovuje běžná zahradní hlinitá půda. Odrůda je částečně samosprašná a ve dřevě a v květu je velmi odolná proti mrazu. Plod je středně velký až velký, vejčitý až kuželovitý s mírně protáhlou špičkou. Sběr provádíme...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0446
  • lange
    Corylus avellana  'Tonda de la Lange' Vysoce ceněná italská odrůda. Plody má kulovité, o váze 2,6g. Jádro je bílé, vynikající chuti. Vyplňuje cca 45% plodu. Dozrává od poloviny srpna do poloviny září.   
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem > 5 ks
    Kód:87335

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.