Angrešt bílý/zelený

Plod angreštu obsahuje mnoho cenných kyselin, hlavně citronovou, jablečnou, vinnou a šťavelovou. Obsahuje stejně vitamínu C jako citrony, vitamín E, dále menší množství vitamínu B.

 

Nejprodávanější

  • Řadit dle:
  • 6 položek celkem

Stránka 1/1

  • Angrešt ´Hinnonmaki Green´
    Ribes uva crispa 'Hinnonmaki Green' Odrůda oblíbená pro svou mrazuvzdornost a bohatou plodnost.Plody jsou střední velikosti, slupka je zelená a tenká. Plody jsou chutné, se sladce navinulou chutí a bez ochmýření.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4108
  • Angrešt ´Invicta´
    Ribes uva crispa 'Invicta' Raná odrůda, která pochází z Anglie, jedná se o velmi úrodnou a nenáročnou odrůdu. Plody jsou středně velké, kulovitého tvaru, zbarvené do žlutozelené barvy, bez ochmýření.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4109
  • mucurines
    Ribes uva crispa 'Mucurines' Oblíbená odrůda zeleného angreštu, s velkými, vejčitými plody s pevnou slupkou; ochlupení je mírné. Dužnina je nasládlá, s nízkou kyselostí, aromatická. Plody dozrávají od poloviny července. Jsou vhodné pro přímý konzum, ale i další zpracování. Odrůda je vysoce...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3642
  • Angrešt ´Reflamba´
    Ribes uva crispa 'Reflamba' Kvalitní německá odrůda zeleného angreštu. Plody má větší, kulovitě oválné s hladkou slupkou, která má minimum chloupků. Plody sbíráme od konce července, mají sladce navinulou chuť.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4110
  • Angrešt ´Reverta´
    Ribes uva crispa 'Reverta' Německá odrůda, mrazuodolná, vyznačuje se vysokou odolností proti padlí. Plody má velké, zelenožluté. Velmi sladké s nízkým obsahem kyselin. Sbíráme je od poloviny června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4113
  • Angrešt ´White Smith´
    Ribes uva crispa 'White Smith' Zelená odrůda angreštu, odolná vůči mrazu i padlí. Angrešt není náročný na stanoviště ani půdu. Plody má zelené, chuťově nasládlé. Ideální odrůda pro zobání. Plody sbíráme v červenci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4115
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.