Vážení zákazníci, přijem objednávek pro podzimní sezónu byl ukončen, příjem objednávek pro jarní sezónu bude spuštěn v nejbližší době.

Rybíz´Erstling aus Vierlanden´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 4097 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Erstling aus Vierlanden' - červený odrůda rybízu. Není náročná na půdní podmínky, odolná vůči mrazu i nemocem. Snese slunečné stanoviště. Plody má středně velké, jasně červené. Dozrávají rovnoměrně. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci nebo k výrobě marmelád. Sbíráme je již od konce června.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • detvan
    Ribes rubrum 'Detvan' Česká odrůda bez zvláštních požadavků na půdu, vhodná k výrobě šťáv a marmelád. Bobule jsou ve dlouhých hroznech, sytě červené barvy a mají kyselejší chuť. Sklizeň je v první dekádě července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0364
  • vitan
    Ribes rubrum 'Vitan' Odrůda bez zvláštních požadavků, vhodná k všestrannému použití. Hrozny jsou středně dlouhé s většími bobulemi, sytě červené a mají sladkokyselou chuť. Sbíráme je od konce června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0368
  • Rybíz ´Tatran´
    Ribes rubrum 'Tatran' Česká odrůda. Hrozny jsou velmi hustě osázené, bobule jsou středně velké, sytě červené a chuťově sladkokyselé a aromatické. Zralé jsou od 3. dekády července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0376
  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.