Rybíz´Erstling aus Vierlanden´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Balení: speciální balení, prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, keř
    • Kód: 4097 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Erstling aus Vierlanden' - červený odrůda rybízu. Není náročná na půdní podmínky, odolná vůči mrazu i nemocem. Snese slunečné stanoviště. Plody má středně velké, jasně červené. Dozrávají rovnoměrně. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci nebo k výrobě marmelád. Sbíráme je již od konce června.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • vitan
    Ribes rubrum 'Vitan' Odrůda bez zvláštních požadavků, vhodná k všestrannému použití. Hrozny jsou středně dlouhé s většími bobulemi, sytě červené a mají sladkokyselou chuť. Sbíráme je od konce června.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:0368
  • Rybíz ´Maraton´
    Ribes rubrum 'Maraton' Středně raná odrůda se slabě aromatickou chutí, plod je šťavnatý. Hrozen je velmi dlouhý, hustě obsazený středně velkými bobulemi jasně červené barvy, které sklízíme ve 2. a 3. týdnu v červenci. Vhodný pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:59614
  • Rybíz ´Jola´
    Ribes rubrum 'Jola' Méně známá odrůda červeného rybízu. Nemá zvláštní požadavky na pěstování, snese jakékoli půdní podmínky. Plody má středně velké, chuťově sladší a aromatické. Sklízíme je od půlky července, jsou vhodné k přímé konzumaci nebo dalšímu zpracování.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:4120
  • Rybíz ´Rondom´
    Ribes rubrum 'Rondom' Odrůda pocházející z Holandska, bez zvláštních nároků na půdu. Hrozny jsou dlouhé, bobule velké a sytě červené, sklízíme je ve druhé polovině července. Odrůda je odolná vůči houbovým chorobám.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:4101

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.