Rybíz ´Franken Wonder´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 4098 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný stromek, výška kmínu 90cm
    • Kód: 4136 |
    • Vyprodáno
    119 Kč / ks
 

Rybíz 'Franken Wonder' - červený rybíz, keř dorůstá do výšky 1,5 - 2 m. Odrůda je středně odolná vůči mrazu, stejně i vůči nemocem. Vysazujeme ho na slunné stanoviště nebo i do polostínu. Plody jsou středně velké, jasně červené. Chuťově jsou plody sladké, aromatické. Sbíráme je v červenci. Odrůda nemá zvláštní nároky na půdní podmínky.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Rondom´
    Ribes rubrum 'Rondom' Odrůda pocházející z Holandska, bez zvláštních nároků na půdu. Hrozny jsou dlouhé, bobule velké a sytě červené, sklízíme je ve druhé polovině července. Odrůda je odolná vůči houbovým chorobám.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4101
  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370
  • Rybíz´Erstling aus Vierlanden´
    Ribes rubrum 'Erstling aus Vierlanden' Červený rybíz, který nemá zvláštní požadavky na půdu. Plody má středně velké, zrají již na konci června. Odolná odrůda.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4097
  • holandský červený
    Ribes rubrum 'Holandský červený' Holandská odrůda, odolnost proti napadení padlím a rzí je velmi vysoká. Odrůda je samosprašná, bez zvláštních nároků na půdu a klima (vhodná i do vyšších poloh).
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3883

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.