Rybíz ´Tsema´


  • (> 5 ks) Skladem
119 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Hmotnost: 1 kg
Balení: speciální balení, stromek
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0178 D: PL
 

Rybíz 'Tsema' - středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý konzum, tak pro další zpracování.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • connan
    Ribes nigrum 'Ben Connan' Raná odrůda, s vysokými výnosy. Plody jsou velké, lesklé, černé barvy. Chuť je velmi dobrá, vyrovnaná, plná. Dozrává od konce června do poloviny července. Výborně se hodí pro přímý konzum, ale i k dalšímu zpracování. Z jednoho keře lze sklidit až 3,5kg ovoce. Odrůda je...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92831
    Rybíz ´Ben Connan´
    69 Kč / ks
  • josta
    Ribes nigrum 'Josta' Kříženec černého rybízu a angreštu vyšlechtěný v Německu. Odrůda je odolná proti škůdcům a chorobám a vyznačuje se vysokým obsahem vitaminu C. Chuť je sladkokyselá. Zraje od poloviny července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4682
  • Rybíz ´Ben Nevis´
    Ribes nigrum 'Ben Nevis' Odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou. Sklízíme koncem července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0347
  • swarze
    Ribes nigrum 'Schwarze Perle' Novinková odrůda. Růst je robustní, rostlina je velmi produktivní. Plody jsou velké, až velmi velké, lesklé, černé barvy, s výrazným aroma. Vyznačují se vysokým obsahem vitamínů C. Plody dozrávají na přelomu července a srpna. Odrůda je samosprašná, nicméně výsadba...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:94763

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.