Tis červený ´Erecta´


  • (1 ks) Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem
5 499 Kč / ks
Kategorie: Tisy
Hmotnost: 200 kg
Balení: bal
Plant Passport: A: Taxus B: CZ-0701 C: 20/FP/0131 D: CZ
 

Tis červený 'Erecta' - stálezelený keř, dorůstající do výšky 4-5m. Jehlice jsou tučné, tmavě zelené, nové přírůstky mají zpravidla světlejší barvu. Plodem jsou červené bobule, které jsou jedovaté. 

 

Pěstování: Tisy jsou většinou pomalu rostoucí větší keře, poměrně odolné a dlouhověké. Tvoří červené bobule, jsou jedovaté, stejně jako celá rostlina. Vysazujeme na slunná či polostinná stanoviště, dobře snáší i stín. Půda by měla být dobře propustná, nepřemokřená, běžné kvality. Nutné vybrat větrně neexponovaná místa. Dobře snáší řez, jsou plně mrazuvzdorné.

Podobné produkty

  • kelseyi
    Taxus media 'Kelseyi' Vzpřímeně rostoucí keř, se silnými větvemi. V průběhu let je růst spíše rozložitý. Dorůstá do výšky 4,5m. Měkké, krátké jehlice jsou spíše tmavě zelené barvy. Na podzim doplněné zářivě červenými 'bobulemi'.
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 1 
    Kód:720739
  • hicki
    Taxus media 'Hicksii' Keř dorůstající výšky 2-5 metrů a šířky 1-2 metry. Růst je široce sloupovitý, bohatý a kompaktní. Roste pomalu a hustě. Jehlice jsou neopadavé, lesklé a sytě zelené. Snese slunce, polostín i plný stín. Půdu snese také téměř jakoukoliv. Je mrazuvzdorný.  Tvoří...
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 1 
    Kód:87883
  • fastigiata
    Taxus baccata 'Fastigiata Aurea' Pomalu rostoucí keř, sloupovitého vzrůstu, dorůstající do výšky 2-4m a 1m šířky. Jehlice jsou tučné, na vrchní vrstvě jsou zářivě zlato-žluté. Tvoří červené bobule, které jsou jedovaté, stejně jako celá rostlina.  
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 1 
    Kód:94524
  • foto připravujeme
    Taxus baccata 'Hunnewellii' popis připravujeme
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 1 
    Kód:97988

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.