Asijská hrušeň ´Shinseiki´

3993
Neohodnoceno
  • 1 z 3

179 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: kavkazská
    • Kód: 3993 |
    • Expedice od 20. října 2019 (> 5 ks)
    179 Kč / ks
 

Asijská hrušeň 'Shinseiki' - částečně samosprašná odrůda asijské hrušně, dorůstající do výšky 3-7m. Je odolná proti strupovitosti i proti nízkým teplotám. Shinseiki má bledě žluté plody, s bílým masem, sladké, svěží a šťavnaté chuti. Dozrává od konce srpna do poloviny září.

 

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na slunné stanoviště, do dobře propustné půdy bohaté na živiny, nicméně s dostatkem vláhy. Plně mrazuvzdorné do -28°C.   

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Hosui´
    Pyrus pyrifolia 'Hosui' Jedna z nejlepších, částečně samosprašných odrůd (vhodným opylovačem je ´Nijiseiki´), s velmi kulatými, středními až velkými plody, kombinující sladkost hrušek a křupavost jablek. Je odolná proti strupovitosti, vhodná do teplých a středních poloh.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:3996
  • Asijská hrušeň ´Hayatama´
    Pyrus pyrifolia 'Hayatama' Raná a plodná asijská odrůda hrušně. Plody jsou středně velké, kulaté, žluté a později rzivě hnědé. Dužnina je světlá. Chuť je kyselkavá, dobrá. Plody sbíráme na konci srpna až začátkem září.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:11182
  • Asijská hrušeň ´Kumoi´
    Pyrus pyrifolia 'Kumoi' Samosprašná odrůda asijské hrušně, která je vhodná do všech oblastí, odolná proti strupovitosti. Jedná se o velmi pozdní odrůdu. Plody jsou středně velké až velké, chuťově šťavnaté a voňavé. Plody sbíráme od poloviny října.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:10885
  • Asijská hrušeň ´Niitaka´
    Pyrus pyrifolia 'Niitaka' Perspektivní odrůda asijské hrušně. Cizosprašná odrůda. Plody jsou středně velké, slupka je zlatavě žlutá. Dužnina je křehká, sladká a jemná. Dozrává koncem září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:11332

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.