Brslen fortunův ´Kewensis´


  • (> 5 ks) Skladem
49 Kč / ks
Kategorie: Brsleny
Balení: kontejner p8
Plant Passport: A: Euonymus B: CZ-0701 C: 20/FP/0122 D: CZ
 

Brslen fortunův 'Kewensis' - zelený, půdopokryvný brslen, který je vhodný i jako náhrada trávníku ve stinných nebo polostinných místech. Celková výška brslenu dosahuje v průměru do 10 cm.

 

Pěstování: Roste středně rychle do výšky i šířky a lze jej pěstovat na slunci i v nepříliš tmavém stínu. Řez je možný kdykoli od jara do poloviny léta. Dává přednost mírně kyselé a vlhčí půdě, která bude dobře odvodněná, ale není náročný. Plně mrazuvzdorný do min. -29°C.

Podobné produkty

  • chicago
    Euonymus alatus 'Chicago Fire' Opadavý keř, dorůstající do výšky 1-1,5 m, při stejné šířce. Kultivar je velmi zajímavý barvou svých listů. Listy jsou zabarveny do mahagonových tónů. Na podzim je barva ještě více intenzivní. Ideální do živého plotu nebo jako výrazná solitera. Nevyžaduje řez....
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:79956
  • bravo
    Euonymus japonicus 'Bravo' Stálezelený, listnatý keř, hustého a kompaktního tvaru. Dorůstá do výšky 2m a šířky 1,5m. Podlouhlé, zaoblené listy mají středně až tmavě zelenou barvu. Jejich okraje jsou lemovány krémově žlutou. Barva lemování se mísí se základním odstínem. Jedná se o nenáročnou,...
    Dostupnost:Dostupné od jara 2021 > 5 ks
    Kód:84305
    Brslen japonský 'Bravo'
    od 3 199 Kč / ks
  • Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 5 ks
    Kód:99343
  • Euonymus alatus Compacta
    Euonymus alatus 'Compactus' Opadavý, hustý keř, dorůstající do výšky 1-1,5 m, při stejné šířce. Je zajímavý barvou svých listů, které jsou v průběhu jara jasně zelené, a na konci léta se začínají zbarvovat do karmínově červené. LISTY JSOU JEDOVATÉ!
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 1 ks
    Kód:71818

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.