Ibišek syrský ´Red Heart´


329 Kč / ks
Kategorie: Ibišky
Balení: kontejner
Plant Passport: A: Hibiscus B: CZ-0701 C: 20/FP/0111 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: kontejner C3
    Tvar: 30-40cm
    • Kód: 42069 |
    • Vyprodáno
    329 Kč / ks
 

Pěstování: Ibišek je opadavý keř, který dorůstá do výšky 2 - 3 m a vytváří vzpřímeně rostoucí a bohatě olistěný keř, který přes léto kvete. V našich podmínkách se ibišky pěstují v teplejších oblastech na slunném stanovišti, které je chráněno před větrem. Ibišek je v celku nenáročný na půdu. Daří se jim v dostatečně propustné, středně živné a rovnoměrně vlhké půdě. Pozor dejte na přehnojení. Je plně mrazuvzdorný. Ibišek není nutné zastřihávat, a to pokud je umístěn v dobré půdě, sám se formuje do hustého keře. 

Podobné produkty

  • Ibišek syrský ´Violet Clair Double´
    Hibiscus syriacus 'Violet Clair Double' Tento poloplný kultivar má sytě růžové květy s červeným očkem uprostřed. Kvete v průběhu srpna až září a dorůstá do výšky 2,5 m.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4250
  • free
    Hibiscus syriacus 'Freedom' Opadavá rostlina. Dorůstá do výšky  1,5 - 3 m a šířky okolo 2 m. Tento kultivar je plnokvětý. Květy jsou větší, mají sytě purpurově červené květy. Ty se objevují zhruba od poloviny července a na rostlině vydrží až do podzimu. 
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem 2 ks
    Kód:88139
  • Ibišek syrský ´Meehanii´
    Hibiscus syriacus 'Meehanii' Kultivar dorůstající do výšky 1,5-2,5 m a šířky 1-1,5 m. Je výjimečný svými krémově panašovanými listy. Květy jsou fialové s tmavě růžovým očkem uprostřed.
    Dostupnost:Skladem 2 ks
    Kód:4247
  • Ibišek syrský ´Souvenir de Charles Breton´
    Hibiscus syriacus 'Souvenir de Charles Breton' Krásný kultivar s fialovými květy a tmavě červenými očky uprostřed. Kvete od července do září. Dorůstá do výšky 2-3 m (dle podmínek) a vyžaduje středně živné, dobře propustné půdy na slunci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4261

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.