Líska ´Barcelonská´


  • (> 5 ks) Skladem
149 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Barva: Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Corylus B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL
 

Líska 'Barcelonská' - odrůda silného vzrůstu, dorůstající do výšky 3 - 5 m. Je samosprašná. Plody jsou velké a kulatého tvaru. Jádro vyplňuje celou skořápku a výborně chutná. Sklízíme je v první polovině září. Plody jsou velmi chutné. Plodnost je brzká.

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • Líska ´Hallova obrovská´
    Corylus avellana ´Hallova obrovská´ Líska je nenáročná dřevina, které vyhovuje běžná zahradní hlinitá půda. Odrůda je částečně samosprašná a ve dřevě a v květu je velmi odolná proti mrazu. Plod je středně velký až velký, vejčitý až kuželovitý s mírně protáhlou špičkou. Sběr provádíme...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0446
  • pall
    Corylus avellana ´Pallage' Odrůda s velkými plody, kuželovitého tvaru, kaštanové barvy. Jádro je velmi chutné a vyplňuje až 54% tenké skořápky. Nenáročný keř dorůstá do výšky 3-4m. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81385
  • Líska ´Lombardská červená´
    Corylus avellana ´Lombardská červená´ Jedná se o velmi starou odrůdu, na choroby netrpí, ale líska by se měla pěstovat v teplejších oblastech nebo na chráněných stanovištích. Jádro vyplňuje celý prostor skořápky. Plody sbíráme v září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4595
  • Líska ´Webbova´
    Corylus avellana ´Webbova´ Částečně samosprašná odrůda, kterou můžeme pěstovat ve výživnějších půdách a na slunečném místě, bude nám pak lépe plodit. Plody jsou větší, podlouhle válcovité ze stran zploštělé. Jádra jsou velká a plně zaplňují skořápku. Jsou ve větších shlucích. Sklízíme v...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:49764/KON

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.