Líska ´Barcelonská´


  • (> 5 ks) Předobjednávka říjen 2020
149 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Barva: Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září
Balení: prostokořenná sazenice
 

Líska 'Barcelonská' - odrůda silného vzrůstu, dorůstající do výšky 3 - 5 m. Je samosprašná. Plody jsou velké a kulatého tvaru. Jádro vyplňuje celou skořápku a výborně chutná. Sklízíme je v první polovině září. Plody jsou velmi chutné. Plodnost je brzká.

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • Líska ´Lombardská červená´
    Corylus avellana ´Lombardská červená´ Jedná se o velmi starou odrůdu, na choroby netrpí, ale líska by se měla pěstovat v teplejších oblastech nebo na chráněných stanovištích. Jádro vyplňuje celý prostor skořápky. Plody sbíráme v září.
    Dostupnost:Předobjednávka říjen 2020 > 5 ks
    Kód:4595
  • gentile
    Corylus avellana  'Tonda Gentile Romana' Odrůda se středně bujným růstem, oblíbená v Itálii. Plody má středně velké, kulovité, dozrávají na přelomu srpna a září. Plodí pátým až šestým rokem od výsadby. Plody jsou bohaté na vitamíny i minerální látky.  
    Dostupnost:Skladem 3 ks
    Kód:80957
  • Líska ´Hallova obrovská´
    Corylus avellana ´Hallova obrovská´ Líska je nenáročná dřevina, které vyhovuje běžná zahradní hlinitá půda. Odrůda je částečně samosprašná a ve dřevě a v květu je velmi odolná proti mrazu. Plod je středně velký až velký, vejčitý až kuželovitý s mírně protáhlou špičkou. Sběr provádíme...
    Dostupnost:Předobjednávka říjen 2020 > 5 ks
    Kód:0446
  • lange
    Corylus avellana  'Tonda de la Lange' Vysoce ceněná italská odrůda. Plody má kulovité, o váze 2,6g. Jádro je bílé, vynikající chuti. Vyplňuje cca 45% plodu. Dozrává od poloviny srpna do poloviny září.   
    Dostupnost:Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem > 5 ks
    Kód:87335

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.