Líska ´Extra Giagli'


199 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Barva: Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září, Říjen
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Corylus B: CZ-0701 C: 20/FP/0009 D: GR

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    • Kód: 81383 |
    • Skladem (> 5 ks)
    199 Kč / ks
 

Líska 'Extra Giagli' - nenáročný keř dorůstající do výšky 3-4m. Plody má středně velké, polokulovité, hnědé barvy. Skořápku lze snadno rozlousknout. Jádro vyplňuje 56% z celkové velikosti. Je sladké, křupavé, mastné, světle hnědé barvy. Dozrává na přelomu září a října. 

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • Líska ´Nottingham Prolific´
    Corylus avellana ´Nottingham Prolific´ Opadavý keř, který roste hustě a do kompaktního tvaru. Plody jsou středně velké a velmi chutné. Je částečně samosprašný. Oříšky jsou středně velké, plně vyplňují skořápku. Plody jsou velmi chutné. Sklízíme je začátkem září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2145
  • ennis
    Corylus avellana 'Ennis' Stromková líska se středně bujným růstem. Plody má velmi velké, protáhlé. Váha plodu je až 3,9g, samotné jádro vyplňuje téměř 45% skořápky. Sklízíme je v průběhu září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:87336
  • pall
    Corylus avellana ´Pallage' Odrůda s velkými plody, kuželovitého tvaru, kaštanové barvy. Jádro je velmi chutné a vyplňuje až 54% tenké skořápky. Nenáročný keř dorůstá do výšky 3-4m. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81385
  • Líska ´Barcelonská´
    Corylus avellana ´Barcelonská´ Odrůda silného vzrůstu, dorůstající do výšky 3 - 5 m. Je samosprašná. Plody jsou velké a kulatého tvaru. Jádro vyplňuje celou skořápku a výborně chutná. Sklízíme je v září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2147

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.