Líska ´Hallova obrovská´


149 Kč / ks
Kategorie: Lískové ořechy
Barva: Hnědá
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září, Říjen
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Corylus B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenná sazenice
    • Kód: 0446 |
    • Skladem (> 5 ks)
    149 Kč / ks
 

Líska 'Hallova obrovská' - jedná se o nenáročnou dřevinu, které vyhovuje běžná zahradní hlinitá půda. Odrůda je částečně samosprašná a ve dřevě a v květu je velmi odolná proti mrazu. Plod je středně velký až velký, vejčitý až kuželovitý s mírně protáhlou špičkou. Plody nejsou v uskupení, ale jsou jednotlivě. Sběr provádíme na přelomu září a října. Odrůda je velmi plodná a plodnost je pravidelná.

 

Více na: Návod na pěstování keřových lísek

Podobné produkty

  • extra
    Corylus avellana ´Extra Giagli' Nenáročný keř dorůstající do výšky 3-4m. Plody má středně velké, polokulovité, hnědé barvy. Skořápku lze snadno rozlousknout. Jádro vyplňuje 56% z celkové velikosti. Je sladké, křupavé, mastné, světle hnědé barvy. Dozrává na přelomu září a října. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81383
  • Líska ´Lombardská červená´
    Corylus avellana ´Lombardská červená´ Jedná se o velmi starou odrůdu, na choroby netrpí, ale líska by se měla pěstovat v teplejších oblastech nebo na chráněných stanovištích. Jádro vyplňuje celý prostor skořápky. Plody sbíráme v září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4595
  • lange
    Corylus avellana  'Tonda de la Lange' Vysoce ceněná italská odrůda. Plody má kulovité, o váze 2,6g. Jádro je bílé, vynikající chuti. Vyplňuje cca 45% plodu. Dozrává od poloviny srpna do poloviny září.   
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:87335
  • Líska ´Zellská červenolistá´
    Corylus avellana ´Red Zeller´ Stará odrůda červenolisté lísky. Na jaře raší tmavě červenými listy. Plody má velké. Dorůstá do výšky 3 - 4 m. Plody sklízíme od září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2146

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.