Rybíz ´Ben Alder´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Více: Jedlá
Zralost: Červenec
Balení: speciální balení nebo prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, keř
    • Kód: 0343 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Ben Alder' - středně raná odrůda černého rybízu, převážně samosprašná. Odrůda je vhodná do středních a teplých oblastí. Odrůda je odolná proti mrazu a je také známá odolností pro chorobám. Bobule jsou střední velikosti a tvoří středně velký hrozen, jsou kulaté, lesklé a zbarvené černou barvou. Začínají zrát od poloviny července, vhodné jsou k přímé konzumaci, ale výtečné jsou i k dalšímu zpracování.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz černý ´Wernisaz'
    Ribes nigrum 'Wernisaz' Velmi úrodná odrůda. Dobře odolná vůči mrazu i nemocem. Bobule jsou temně černé, lesklé. Chuťově svěží, sladkokyselé. Sběr provádíme koncem července.Vhodné jsou pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10919
  • tsema
    Ribes nigrum 'Tsema' Středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92840
    Rybíz ´Tsema´
    119 Kč / ks
  • Rybíz ´Wellington´
    Ribes nigrum 'Wellington' Černý rybíz. Odolný vůči mrazu. Nemocemi netrpí. Plody jsou menší, černé a lesklé. Chuťově vyvážené, sladší. Vhodné pro přímý konzum. Sbíráme je v červenci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4141
  • Rybíz ´Ben Nevis´
    Ribes nigrum 'Ben Nevis' Odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou. Sklízíme koncem července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0347

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.