Rybíz ´Ben Connan´


  • (> 5 ks) Skladem
69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Více: Jedlá
Zralost: Červenec
Balení: speciální balení, keř
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-07010 C: 20/FP/0185 D: PL
 

Rybíz 'Ben Connan' - raná odrůda, s vysokými výnosy. Plody jsou velké, lesklé, černé barvy. Chuť je velmi dobrá, vyrovnaná, plná. Dozrává od konce června do poloviny července. Výborně se hodí pro přímý konzum, ale i k dalšímu zpracování. Z jednoho keře lze sklidit až 3,5kg ovoce. Odrůda je vysoce odolná vůči plísním a kadeřavosti listů. 

 

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • tsema
    Ribes nigrum 'Tsema' Středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92840
    Rybíz ´Tsema´
    119 Kč / ks
  • Rybíz ´Ben Tirran´
    Ribes nigrum 'Ben Tirran' Novější odrůda černého rybízu. Odrůda je odolná vůči mrazu i nemocem. Plody má větší a velmi chutné. Mají vysoký obsah vitamínu C. Sběr provádíme na konci června. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4116
  • Rybíz ´Narve Viking´
    Ribes nigrum 'Narve Viking' Odrůda pocházející z Norska, plody má černě zbarvené, velmi velké a chuťově mírně nasládlé. Šťavnaté s vysokým obsahem vitamínu C. Sklízíme je od půlky července. Odrůda není odolná vůči mrazu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4100
  • swarze
    Ribes nigrum 'Schwarze Perle' Novinková odrůda. Růst je robustní, rostlina je velmi produktivní. Plody jsou velké, až velmi velké, lesklé, černé barvy, s výrazným aroma. Vyznačují se vysokým obsahem vitamínů C. Plody dozrávají na přelomu července a srpna. Odrůda je samosprašná, nicméně výsadba...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:94763

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.