Rybíz ´Ben Hope´


  • (2 ks) Skladem pouze na prodejně
69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Více: Jedlá
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice
 

Rybíz 'Ben Hope' - středně raná odrůda ze Skotska, vhodná pro pěstování do všech poloh, které jsou určené pro pěstování rybízu. Odrůda je rezistentní k vlnovníku rybízovému a odolná k chorobám listů. Plody jsou středně velké až velké, pevnější, kulovité a zbarvené do lesklé černé, uskupeny jsou do dlouhého hroznu, rovnoměrně rozmístěné po keři. Chuťově jsou bobule sladkokyselé a aromatické. Sklízíme od druhé poloviny července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • josta
    Ribes nigrum 'Josta' Kříženec černého rybízu a angreštu vyšlechtěný v Německu. Odrůda je odolná proti škůdcům a chorobám a vyznačuje se vysokým obsahem vitaminu C. Chuť je sladkokyselá. Zraje od poloviny července.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně
    Kód:4682
    Rybíz ´Josta´
    od 59 Kč / ks
  • Rybíz ´Titania´
    Ribes nigrum 'Titania' Švédská, středně raná až pozdní úrodná odrůda. Plody má velké, ploše kulovité až kulovité, na středně dlouhých až dlouhých hroznech.  Slupka je pevnější. Chuťově jsou sladkokyselé, méně aromatické. Dozrávají od poloviny do konce července. Hodí se pro přímý konzum, ale...
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:3643
  • Rybíz ´Wellington´
    Ribes nigrum 'Wellington' Černý rybíz. Odolný vůči mrazu. Nemocemi netrpí. Plody jsou menší, černé a lesklé. Chuťově vyvážené, sladší. Vhodné pro přímý konzum. Sbíráme je v červenci.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:59787
  • Rybíz ´Ben Alder´
    Ribes nigrum 'Ben Alder' Středně raná odrůda černého rybízu, převážně samosprašná. Zraje od poloviny července. Odrůda je vhodná do středních a teplých oblastí. Odrůda je odolná proti mrazu a je také známá odolností pro chorobám.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně 4 ks
    Kód:10869

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.