Rybíz ´Ben Nevis´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0347 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Ben Nevis' - odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou a rostou ve středně dlouhém hroznu, dozrávají souměrně. Sklízíme koncem července. Vhodné k všestrannému využití.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz černý ´Wernisaz'
    Ribes nigrum 'Wernisaz' Velmi úrodná odrůda. Dobře odolná vůči mrazu i nemocem. Bobule jsou temně černé, lesklé. Chuťově svěží, sladkokyselé. Sběr provádíme koncem července.Vhodné jsou pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10919
  • Rybíz ´Silbergieters´
    Ribes nigrum 'Silbergieters' Odrůda pocházející z Holandska dozrávající v polovině června. Plody jsou kyselejší chuti na dlouhých hroznech. Je vhodná především pro spotřebu v čerstvém stavu a na výrobu kompotů a džemu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4140
  • tsema
    Ribes nigrum 'Tsema' Středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92840
    Rybíz ´Tsema´
    119 Kč / ks
  • Rybíz ´Ores'
    Ribes nigrum 'Ores' Odrůda černého rybízu, je odolná vůči mrazu i vůči nemocem. Plody jsou velké, černé, s voskovým leskem. Sladce navinulé, dětem budou chutnat. Sklízíme je v červenci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10877
    Rybíz ´Ores'
    69 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.