Rybíz ´Ben Nevis´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0347 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Ben Nevis' - odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou a rostou ve středně dlouhém hroznu, dozrávají souměrně. Sklízíme koncem července. Vhodné k všestrannému využití.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Wellington´
    Ribes nigrum 'Wellington' Černý rybíz. Odolný vůči mrazu. Nemocemi netrpí. Plody jsou menší, černé a lesklé. Chuťově vyvážené, sladší. Vhodné pro přímý konzum. Sbíráme je v červenci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4141
  • kristin
    Ribes nigrum 'Kristine' Odrůda černého rybízu, která pochází z Norska. Je mrazuodolná, nemocemi netrpí. Plody jsou větší, černé. Chuťově velmi dobré, šťavnaté a sladké.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4106
  • sofiNovinka
    Ribes nigrum 'Sofijevskaja' Ukrajinská odrůda černého rybízu dozrávající na počátku července. Bobule jsou velké, pravidelného tvaru, černé, lesklé barvy. Chuťově sladce kyselé a šťavnaté. Vhodné pro přímý konzum i další zpracování. Vysoce produktivní odrůda, s velkou odolností vůči chorobám.
    Dostupnost:Předobjednávka říjen 2020 > 5 ks
    Kód:87059
    Rybíz 'Sofijevskaja'
    119 Kč / ks
  • Rybíz ´Ometa´
    Ribes nigrum 'Ometa' Středně raná odrůda černého rybízu. Je mrazuvzdorná, vhodná do všech oblastí, bez zvláštních požadavků na pěstování. Plody dozrávají od poloviny července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3637
    Rybíz ´Ometa´
    od 69 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.