Rybíz ´Ben Nevis´


69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0347 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Ben Nevis' - odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou a rostou ve středně dlouhém hroznu, dozrávají souměrně. Sklízíme koncem července. Vhodné k všestrannému využití.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Narve Viking´
    Ribes nigrum 'Narve Viking' Odrůda pocházející z Norska, plody má černě zbarvené, velmi velké a chuťově mírně nasládlé. Šťavnaté s vysokým obsahem vitamínu C. Sklízíme je od půlky července. Odrůda není odolná vůči mrazu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4100
  • connan
    Ribes nigrum 'Ben Connan' Raná odrůda, s vysokými výnosy. Plody jsou velké, lesklé, černé barvy. Chuť je velmi dobrá, vyrovnaná, plná. Dozrává od konce června do poloviny července. Výborně se hodí pro přímý konzum, ale i k dalšímu zpracování. Z jednoho keře lze sklidit až 3,5kg ovoce. Odrůda je...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92831
    Rybíz ´Ben Connan´
    69 Kč / ks
  • Rybíz ´Bona´
    Ribes nigrum 'Bona' Odrůda pocházející z Polska, jedná se o velkoplodou odrůdu. Je odolná vůči chorobám. Rezistentní a mrazuvzdorná odrůda s chutnými plody. Sklízíme již na začátku června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4096
    Rybíz ´Bona´
    69 Kč / ks
  • Rybíz ´Tiben´
    Ribes nigrum 'Tiben' Odrůda černého rybízu. Plody jsou velké a pevné.Zbarvené krásnou černou barvou. Chuť je aromatická a velmi lahodná. Plody sbíráme v polovině července. Odrůda je ideální pro kompotování a odšťavňování.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10907

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.