Rybíz ´Bona´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    • Kód: 10870 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    119 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 4096 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Bona' - odrůda vhodná pro zahrádkáře, jedná se o menší keřík. Odrůda je samosprašná, plně mrazuvzdorná a rezistentní vůči moučnatce. Brzká odrůda, plody sbíráme již začátkem června. Plody jsou velké, dozrávají rovnoměrně, neopadávají. Chuťově jsou plody aromatické a sladké. Nemá zvláštní požadavky na půdní podmínky.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • jonova
    Ribes nigrum 'Jonova' Novější odrůda. Nemá zvláštní nároky na pěstování. Mrazuvzdorná i odolná vůči nemocem. Plody jsou velké, černé a mají sladkokyselou chuť, dozrávají v červenci.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:10876
  • Rybíz ´Ben Tirran´
    Ribes nigrum 'Ben Tirran' Novější odrůda černého rybízu. Odrůda je odolná vůči mrazu i nemocem. Plody má větší a velmi chutné. Mají vysoký obsah vitamínu C. Sběr provádíme na konci června. 
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4116
  • Rybíz ´Titania´
    Ribes nigrum 'Titania' Švédská, středně raná až pozdní úrodná odrůda. Plody má velké, ploše kulovité až kulovité, na středně dlouhých až dlouhých hroznech.  Slupka je pevnější. Chuťově jsou sladkokyselé, méně aromatické. Dozrávají od poloviny do konce července. Hodí se pro přímý konzum, ale...
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:0353
  • tsema
    Ribes nigrum 'Tsema' Středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý...
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:92840/PRO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.