Rybíz ´Detvan´

  • 1 z 2

69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Zralost: Červenec
Balení: speciální balení, prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0178 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, keř
    • Kód: 0364 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Detvan' - česká odrůda bez zvláštních požadavků na půdu, samosprašná a odolná vůči chorobám. Plodnost je vysoká a pravidelná, nástup do plodnosti je pozdější. Bobule jsou uskupeny do dlouhých hroznů, ty jsou hustě osázeny velkými bobulemi, sytě červené barvy a kyselejší chuti. Používají se k výrobě marmelád a šťáv. Sbíráme je v první dekádě července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370
  • Rybíz ´Maraton´
    Ribes rubrum 'Maraton' Středně raná odrůda se slabě aromatickou chutí, plod je šťavnatý. Hrozen je velmi dlouhý, hustě obsazený středně velkými bobulemi jasně červené barvy, které sklízíme ve 2. a 3. týdnu v červenci. Vhodný pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:59613
  • vitan
    Ribes rubrum 'Vitan' Odrůda bez zvláštních požadavků, vhodná k všestrannému použití. Hrozny jsou středně dlouhé s většími bobulemi, sytě červené a mají sladkokyselou chuť. Sbíráme je od konce června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0368
  • Rybíz´Erstling aus Vierlanden´
    Ribes rubrum 'Erstling aus Vierlanden' Červený rybíz, který nemá zvláštní požadavky na půdu. Plody má středně velké, zrají již na konci června. Odolná odrůda.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4097

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.