Rybíz ´Detvan´

  • 1 z 2

69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0178 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0364 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Detvan' - česká odrůda bez zvláštních požadavků na půdu, samosprašná a odolná vůči chorobám. Plodnost je vysoká a pravidelná, nástup do plodnosti je pozdější. Bobule jsou uskupeny do dlouhých hroznů, ty jsou hustě osázeny velkými bobulemi, sytě červené barvy a kyselejší chuti. Používají se k výrobě marmelád a šťáv. Sbíráme je v první dekádě července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370
  • holandský červený
    Ribes rubrum 'Holandský červený' Holandská odrůda, odolnost proti napadení padlím a rzí je velmi vysoká. Odrůda je samosprašná, bez zvláštních nároků na půdu a klima (vhodná i do vyšších poloh).
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3883
  • rolan
    Ribes rubrum 'Rolan' Holandská odrůda rybízu, jedná se o plodnou odrůdu, plodící pravidelně. Je samosprašná. Hrozny jsou středně dlouhé, bobule jsou velké, sytě červené a blýskavé. Sběr provádíme od července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3983
    Rybíz ´Rolan´
    od 69 Kč / ks
  • Rybíz ´Tatran´
    Ribes rubrum 'Tatran' Česká odrůda. Hrozny jsou velmi hustě osázené, bobule jsou středně velké, sytě červené a chuťově sladkokyselé a aromatické. Zralé jsou od 3. dekády července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0376

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.