Rybíz ´Detvan´

  • 1 z 2

69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Zralost: Červenec
Balení: speciální balení, prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0178 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, keř
    • Kód: 0364 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Detvan' - česká odrůda bez zvláštních požadavků na půdu, samosprašná a odolná vůči chorobám. Plodnost je vysoká a pravidelná, nástup do plodnosti je pozdější. Bobule jsou uskupeny do dlouhých hroznů, ty jsou hustě osázeny velkými bobulemi, sytě červené barvy a kyselejší chuti. Používají se k výrobě marmelád a šťáv. Sbíráme je v první dekádě července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Rondom´
    Ribes rubrum 'Rondom' Odrůda pocházející z Holandska, bez zvláštních nároků na půdu. Hrozny jsou dlouhé, bobule velké a sytě červené, sklízíme je ve druhé polovině července. Odrůda je odolná vůči houbovým chorobám.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:4101
  • Rybíz ´Lubawa´
    Ribes rubrum 'Lubawa' Růžová odrůda, která je velmi dobře odolná vůči chorobám. Vyžaduje hluboké úrodné půdy. Bobule jsou velké, kulovité a mají růžovou barvu. Dužnina je sladkokyselá a aromatická. Sbíráme v červenci.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:11201
  • Rybíz ´Tatran´
    Ribes rubrum 'Tatran' Česká odrůda. Hrozny jsou velmi hustě osázené, bobule jsou středně velké, sytě červené a chuťově sladkokyselé a aromatické. Zralé jsou od 3. dekády července.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:0376
  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:0370

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.