Rybíz ´Fertödi´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    • Kód: 4133 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    119 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 11462 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Fertödi' - odrůda černého rybízu. Je mrazuvzdorná a odolná vůči nemocem. Není náročná na stanoviště a půdní podmínky. Plody jsou velké, temně černé. Snadno se sbírají. Chuťově jsou výborné, sladké. Příjemně voní. Ideální pro přímý konzum, ale i k zamrazení. Sběr provádíme koncem června.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Tiben´
    Ribes nigrum 'Tiben' Odrůda černého rybízu. Plody jsou velké a pevné.Zbarvené krásnou černou barvou. Chuť je aromatická a velmi lahodná. Plody sbíráme v polovině července. Odrůda je ideální pro kompotování a odšťavňování.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:10907
  • Rybíz ´Ores'
    Ribes nigrum 'Ores' Odrůda černého rybízu, je odolná vůči mrazu i vůči nemocem. Plody jsou velké, černé, s voskovým leskem. Sladce navinulé, dětem budou chutnat. Sklízíme je v červenci.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:10877
  • Rybíz ´Ben Tirran´
    Ribes nigrum 'Ben Tirran' Novější odrůda černého rybízu. Odrůda je odolná vůči mrazu i nemocem. Plody má větší a velmi chutné. Mají vysoký obsah vitamínu C. Sběr provádíme na konci června. 
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4116
  • Rybíz ´Titania´
    Ribes nigrum 'Titania' Švédská, středně raná až pozdní úrodná odrůda. Plody má velké, ploše kulovité až kulovité, na středně dlouhých až dlouhých hroznech.  Slupka je pevnější. Chuťově jsou sladkokyselé, méně aromatické. Dozrávají od poloviny do konce července. Hodí se pro přímý konzum, ale...
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:0353

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.