Rybíz ´Ometa´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0148 D: PL
Plant Passport 2: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 3637 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný stromek, výška kmínku 90cm
    • Kód: 4126 |
    • Skladem (> 5 ks)
    119 Kč / ks
 

Rybíz 'Ometa' - je středně raná odrůda černého rybízu. Je mrazuvzdorná, vhodná do všech oblastí, bez zvláštních požadavků na pěstování. Hrozen je středně dlouhý, bobule jsou středně velké, ploše kulovité se středně pevnou slupkou. Chuť je velmi dobrá sladká a aromatická. Plody dozrávají od poloviny července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Narve Viking´
    Ribes nigrum 'Narve Viking' Odrůda pocházející z Norska, plody má černě zbarvené, velmi velké a chuťově mírně nasládlé. Šťavnaté s vysokým obsahem vitamínu C. Sklízíme je od půlky července. Odrůda není odolná vůči mrazu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4100
  • Rybíz ´Ben Tirran´
    Ribes nigrum 'Ben Tirran' Novější odrůda černého rybízu. Odrůda je odolná vůči mrazu i nemocem. Plody má větší a velmi chutné. Mají vysoký obsah vitamínu C. Sběr provádíme na konci června. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4116
  • Rybíz ´Ben Nevis´
    Ribes nigrum 'Ben Nevis' Odrůda vhodná do většiny půd, které jsou vhodné pro pěstování rybízu. Jedná se o středně ranou odrůdu. Plody jsou větší, pevnější, zbarvené lesklou černou barvou. Sklízíme koncem července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0347
  • Rybíz černý ´Wernisaz'
    Ribes nigrum 'Wernisaz' Velmi úrodná odrůda. Dobře odolná vůči mrazu i nemocem. Bobule jsou temně černé, lesklé. Chuťově svěží, sladkokyselé. Sběr provádíme koncem července.Vhodné jsou pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10919

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.