Rybíz ´Ometa´


119 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: speciální balení nebo prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0148 D: PL
Plant Passport 2: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, stromek
    • Kód: 4126 |
    • Skladem (> 5 ks)
    119 Kč / ks
 

Rybíz 'Ometa' - je středně raná odrůda černého rybízu. Je mrazuvzdorná, vhodná do všech oblastí, bez zvláštních požadavků na pěstování. Hrozen je středně dlouhý, bobule jsou středně velké, ploše kulovité se středně pevnou slupkou. Chuť je velmi dobrá sladká a aromatická. Plody dozrávají od poloviny července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Ben Alder´
    Ribes nigrum 'Ben Alder' Středně raná odrůda černého rybízu, převážně samosprašná. Zraje od poloviny července. Odrůda je vhodná do středních a teplých oblastí. Odrůda je odolná proti mrazu a je také známá odolností pro chorobám.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0343
  • Rybíz ´Silbergieters´
    Ribes nigrum 'Silbergieters' Odrůda pocházející z Holandska dozrávající v polovině června. Plody jsou kyselejší chuti na dlouhých hroznech. Je vhodná především pro spotřebu v čerstvém stavu a na výrobu kompotů a džemu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4140
  • josta
    Ribes nigrum 'Josta' Kříženec černého rybízu a angreštu vyšlechtěný v Německu. Odrůda je odolná proti škůdcům a chorobám a vyznačuje se vysokým obsahem vitaminu C. Chuť je sladkokyselá. Zraje od poloviny července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4682
  • Rybíz ´Wellington´
    Ribes nigrum 'Wellington' Černý rybíz. Odolný vůči mrazu. Nemocemi netrpí. Plody jsou menší, černé a lesklé. Chuťově vyvážené, sladší. Vhodné pro přímý konzum. Sbíráme je v červenci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4141

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.