Rybíz ´Ometa´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0148 D: PL
Plant Passport 2: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 3637 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný stromek, výška kmínku 90cm
    • Kód: 4126 |
    • Skladem (> 5 ks)
    119 Kč / ks
 

Rybíz 'Ometa' - je středně raná odrůda černého rybízu. Je mrazuvzdorná, vhodná do všech oblastí, bez zvláštních požadavků na pěstování. Hrozen je středně dlouhý, bobule jsou středně velké, ploše kulovité se středně pevnou slupkou. Chuť je velmi dobrá sladká a aromatická. Plody dozrávají od poloviny července.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Narve Viking´
    Ribes nigrum 'Narve Viking' Odrůda pocházející z Norska, plody má černě zbarvené, velmi velké a chuťově mírně nasládlé. Šťavnaté s vysokým obsahem vitamínu C. Sklízíme je od půlky července. Odrůda není odolná vůči mrazu.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4100
  • little
    Ribes nigrum 'Little Black Sugar' Nová odrůda rybízu, má kompaktní růst a je velmi dobře odolný vůči plísním. Plody jsou v menších hroznech, mají temně černou barvu, povrch je jemně voskový. Chuť plodů je velmi příjemná, sladce navinulá.  Plody sklízíme od poloviny června do konce...
    Dostupnost:Skladem 1 ks
    Kód:86042
  • Rybíz ´Bona´
    Ribes nigrum 'Bona' Odrůda pocházející z Polska, jedná se o velkoplodou odrůdu. Je odolná vůči chorobám. Rezistentní a mrazuvzdorná odrůda s chutnými plody. Sklízíme již na začátku června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4096
    Rybíz ´Bona´
    69 Kč / ks
  • josta
    Ribes nigrum 'Josta' Kříženec černého rybízu a angreštu vyšlechtěný v Německu. Odrůda je odolná proti škůdcům a chorobám a vyznačuje se vysokým obsahem vitaminu C. Chuť je sladkokyselá. Zraje od poloviny července.
    Dostupnost:Předobjednávka říjen 2020 > 5 ks
    Kód:4682
    Rybíz ´Josta´
    od 69 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.