Rybíz ´Ometa´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: speciální balení nebo prostokořenná sazenice
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 21/FP/0166 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    • Kód: 4126 |
    • Skladem (> 5 ks)
    119 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 3637 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Ometa' - středně raná, mrazuvzdorná odrůda, vhodná do všech pěstitelských oblastí. Bobule jsou středně velké, ploše kulovité, pevné. Chuť je velmi dobrá, sladká, s lehkou kyselinkou, aromatická. Sklizeň začíná od druhé poloviny července. Odrůda je samosprašná; vyznačuje se vysokými a pravidelnými výnosy.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Ores'
    Ribes nigrum 'Ores' Odrůda černého rybízu, je odolná vůči mrazu i vůči nemocem. Plody jsou velké, černé, s voskovým leskem. Sladce navinulé, dětem budou chutnat. Sklízíme je v červenci.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:10877
  • Rybíz ´Ruben´
    Ribes nigrum 'Ruben' Samosprašná, vysoce výnosná odrůda, 
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4104
  • Rybíz ´Titania´ (Balení prostokořenný stromek nebo speciální balení)
    Ribes nigrum 'Titania' Švédská, středně raná až pozdní úrodná odrůda. Plody má velké, ploše kulovité až kulovité, na středně dlouhých až dlouhých hroznech.  Slupka je pevnější. Chuťově jsou sladkokyselé, méně aromatické. Dozrávají od poloviny do konce července. Hodí se pro přímý konzum, ale...
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:0353
  • tirran
    Ribes nigrum 'Ben Tirran' Novější, vysoce výnosná, samosprašná odrůda černého rybízu. Bobule jsou středně velké, mají černou, vysoce lesklou barvu. Na keři se udrží poměrně dlouhou dobu, jejich sklizeň je snadná. Chuť je bohatá, sladce nakyslá, aromatická. Sklizeň začíná od konce června. Plody...
    Dostupnost:Skladem 5 
    Kód:4116

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.