Rybíz ´Vitan´

  • 1 z 2

69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Zralost: Červen
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0179 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0368 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Vitan' - česká odrůda, která nemá zvláštní nároky na půdu a klima, je vhodná pro sklizeň pomocí mechanizace (větve jsou pružné). Velmi brzy nastupuje do plodnost a jedná se o samosprašnou odrůdu. Hrozny jsou středně dlouhé s většími bobulemi, sytě červené a mají sladkokyselou chuť, jsou aromatické a vhodné pro všestranné použití. Bobule sbíráme od konce června.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • detvan
    Ribes rubrum 'Detvan' Česká odrůda bez zvláštních požadavků na půdu, vhodná k výrobě šťáv a marmelád. Bobule jsou ve dlouhých hroznech, sytě červené barvy a mají kyselejší chuť. Sklizeň je v první dekádě července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0364
  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370
  • rolan
    Ribes rubrum 'Rolan' Holandská odrůda rybízu, jedná se o plodnou odrůdu, plodící pravidelně. Je samosprašná. Hrozny jsou středně dlouhé, bobule jsou velké, sytě červené a blýskavé. Sběr provádíme od července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3983
    Rybíz ´Rolan´
    od 69 Kč / ks
  • Rybíz´Erstling aus Vierlanden´
    Ribes rubrum 'Erstling aus Vierlanden' Červený rybíz, který nemá zvláštní požadavky na půdu. Plody má středně velké, zrají již na konci června. Odolná odrůda.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4097

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.