Rybíz ´Vitan´

  • 1 z 2

69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz červený
Zralost: Červen
Balení: speciální balení, prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0179 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: speciální balení, keř
    • Kód: 0368 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Rybíz 'Vitan' - česká odrůda, která nemá zvláštní nároky na půdu a klima, je vhodná pro sklizeň pomocí mechanizace (větve jsou pružné). Velmi brzy nastupuje do plodnost a jedná se o samosprašnou odrůdu. Hrozny jsou středně dlouhé s většími bobulemi, sytě červené a mají sladkokyselou chuť, jsou aromatické a vhodné pro všestranné použití. Bobule sbíráme od konce června.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • Rybíz ´Tatran´
    Ribes rubrum 'Tatran' Česká odrůda. Hrozny jsou velmi hustě osázené, bobule jsou středně velké, sytě červené a chuťově sladkokyselé a aromatické. Zralé jsou od 3. dekády července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0376
  • Rybíz ´Maraton´
    Ribes rubrum 'Maraton' Středně raná odrůda se slabě aromatickou chutí, plod je šťavnatý. Hrozen je velmi dlouhý, hustě obsazený středně velkými bobulemi jasně červené barvy, které sklízíme ve 2. a 3. týdnu v červenci. Vhodný pro přímou konzumaci.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:59613
  • jonkh
    Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' Velmi raná odrůda, původem z Holandska. Hrozny má středně dlouhé až dlouhé, se středně velkými až velkými bobulemi sytě červené barvy. Chuťově jsou sladce navinulé až lehce nakyslé, aromatické. Dozrávají na přelomu června až července. Odrůda je vhodná pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0370
  • Rybíz´Erstling aus Vierlanden´
    Ribes rubrum 'Erstling aus Vierlanden' Červený rybíz, který nemá zvláštní požadavky na půdu. Plody má středně velké, zrají již na konci června. Odolná odrůda.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4097

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.