Rybíz ´Wellington´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Rybíz černý
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 20/FP/0151 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 4141 |
    • Skladem (> 5 ks)
    69 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný stromek, výška kmínku 90cm
    • Kód: 59787 |
    • Skladem (> 5 ks)
    119 Kč / ks
 

Rybíz 'Wellington' - odrůda černého rybízu. Odolná vůči mrazu i nemocem. Odrůda není náročná na pěstování. Snese jakékoli půdní podmínky. Plody má menší, černé a lesklé. Chuťově jsou sladší a hodí se pro přímý konzum. Sbíráme je v červenci.

Více na: Návod na pěstování rybízu

Podobné produkty

  • fert
    Ribes nigrum 'Fertödi' Odrůda černého rybízu, mrazuvzdorná a odolná vůči nemocem. Plody má velké, snadno se sbírají. Zbarvené jsou do temné černé barvy. Vhodné jsou pro přímý konzum. Sběr provádíme koncem června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:11462
  • Rybíz ´Szelberte´
    Ribes nigrum 'Szelberte' Nenáročná odrůda, a to jak na pěstování, tak na stanoviště. Na nemoci netrpí. Plody jsou středně velké, temně černě zbarvené. Slupka je hladká a lesklá. Sběr provádíme v první polovině července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10917
  • tsema
    Ribes nigrum 'Tsema' Středně raná odrůda černého rybízu. Plody má velké, lesklé, černé barvy, na dlouhých trsech. Dužnina je velmi dobrá, aromatická, sladce kyselá. Plody sklízíme již od začátku července. Jedná se o vysoce plodnou odrůdu, s pravidelnými výnosy. Plody jsou vhodné jak pro přímý...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:92840
    Rybíz ´Tsema´
    119 Kč / ks
  • Rybíz ´Tiben´
    Ribes nigrum 'Tiben' Odrůda černého rybízu. Plody jsou velké a pevné.Zbarvené krásnou černou barvou. Chuť je aromatická a velmi lahodná. Plody sbíráme v polovině července. Odrůda je ideální pro kompotování a odšťavňování.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:10907

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.