Zimolez kamčatský ´Blue Velvet´


  • (> 5 ks) Skladem
199 Kč / ks
Kategorie: Zimolez kamčatský
Zralost: Květen
Balení: kontejner C2
Plant Passport: A: Lonicera B: CZ-0701 C: 20/FP/0109 D: PL
 

Zimolez kamčatský 'Blue Velvet' - nenáročná rostlina, které se daří i tam, kde klasické borůvky nelze pěstovat. Dorůstá zhruba do výšky 1 metru, je mrazuvzdorná. Plody jsou tmavě modré až fialkové, větší a mají netypický tvar – protáhlý a soudečkovitý. Rostlina je cizosprašná. Plody sbíráme koncem května, vhodné jsou k přímému konzumu nebo z nich můžeme připravit marmeládu.

Více na: Návod na pěstování zimolezu kamčatského

Podobné produkty

  • krupno
    Lonicera kamtschatica 'Krupnoplodnaja' Nová odrůda, která pochází z Polska. Má silnější růst, plody jsou větší. Na délku mají okolo 3 cm. Rostlina dorůst do výšky cca 1,7- 2,5 m, záleží na podmínkách. Plody jsou tmavě modré, ojíněné. Mají sladší chuť.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81131
  • Zimolez kamčatský ´Amfora´
    Lonicera kamtschatica 'Amfora' Zimolez kamčatský Amfora - zimovzdorná, produktivní a velkoplodá odrůda. Dorůstá do výšky 1,5 až 2 metry. Nenáročná odrůda na pěstování, samosprašná.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0430
  • myberry
    Lonicera kamtschatica 'Myberry Sweet' Hustý, kompaktně rostoucí ovocný keř, dosahující do výšky 120-150cm a šířky 100-150cm. V průběhu dubna až května nakvétá slabě vonícími bílými květy, které doplňují protáhlé, sytě zelené listy. Plody jsou široce oválné, o váze 1,5-2g, sladké, svěží chuti....
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:82973
  • jugana
    Lonicera kamtschatica 'Jugana' Odrůda pocházející z Ruska. Plody mají oválný a protáhlý tvar. Jsou sladší a velmi dobře se sklízí, z jednoho dospělého keře sesbíráme až 5 kg bobulí. Barva plodů je typicky fialová s voskovým ojíněním. Rostlina dorůstá do výšky okolo 150 cm a šířky cca 170 - 190...
    Dostupnost:Skladem 3 ks
    Kód:99640

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.