Zimolez kamčatský ´Blue Velvet´


  • (> 5 ks) Skladem
199 Kč / ks
Kategorie: Zimolez kamčatský
Zralost: Květen
Balení: kontejner C2
Plant Passport: A: Lonicera B: CZ-0701 C: 21/FP/0140 D: PL
 

Zimolez kamčatský 'Blue Velvet' - nenáročná rostlina, které se daří i tam, kde klasické borůvky nelze pěstovat. Dorůstá zhruba do výšky 1 metru, je mrazuvzdorná. Plody jsou tmavě modré až fialkové, větší a mají netypický tvar – protáhlý a soudečkovitý. Rostlina je cizosprašná. Plody sbíráme koncem května, vhodné jsou k přímému konzumu nebo z nich můžeme připravit marmeládu.

Více na: Návod na pěstování zimolezu kamčatského

Podobné produkty

  • bak
    Lonicera kamtschatica 'Bakcarskaya' Zimovzdorná, produktivní a velkoplodá odrůda. Dorůstá do výšky 1,5 až 2 metry. Nenáročná odrůda na pěstování, samosprašná.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:69714
  • jol
    Lonicera kamtschatica 'Jolanta' Odrůda pocházející z Polska. Je vysoce úrodná. Má silný růst a plody jsou velké, okolo 3 cm. Dorůstá do výšky 1,6 - 2 m. Plody jsou oválné, tmavě modré s jemným voskovým povlakem, velmi chutné, sladké. Plody sbíráme od června.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:81130
  • balala
    Lonicera kamtschatica 'Balalajka' Pochází z oblasti Sibiře, je tedy velmi mrazuvzdorný. Listy jsou podlouhlé a svěže zelené, raší z kraje jara. V průběhu dubna se objevují bílé květy. Z nich se pak vytvářejí modrofialové plody, které mají soudečkovitý tvar a dosahují cca 3 cm. Keř roste do šířky...
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:87169
  • giant
    Lonicera kamtschatica 'Giant's Heart' Energicky rostoucí, dobře rozvětvený keř, dosahující do výšky i šířky kolem 1,5m. Bobule jsou oválně srdčitého tvaru s kónickým koncem; dosahují do délky 2,5-3cm. Chuť je velmi dobrá - plody jsou vhodné jak pro přímý konzum, tak pro další zpracování, včetně...
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:721585

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.