Zimolez kamčatský ´Nimfa´


  • (> 5 ks) Skladem
199 Kč / ks
Kategorie: Zimolez kamčatský
Zralost: Květen
Balení: kontejner C2
Plant Passport: A: Lonicera B: CZ-0701 C: 20/FP/0109 D: PL
 

Zimolez kamčatský 'Nimfa' - jarní borůvka, nenáročná na pěstování, prospívá v každé půdě, je naprosto mrazuvzdorná. Částečně samosprašná, doporučujeme mít dvě odrůdy. Ruská odrůda s velmi chutnými, sladkými a aromatickými plody sytě modré barvy. Dozrávají na přelomu května a června. Opadavý keř dorůstá do výšky 1,2m a šířky 1,5m. Z dospělého keře lze získat až 2kg ovoce.

Více na: Návod na pěstování zimolezu kamčatského

Podobné produkty

  • Zimolez kamčatský ´Amfora´
    Lonicera kamtschatica 'Amfora' Zimolez kamčatský Amfora - zimovzdorná, produktivní a velkoplodá odrůda. Dorůstá do výšky 1,5 až 2 metry. Nenáročná odrůda na pěstování, samosprašná.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0430
  • Zimolez kamčatský ´Leningradský Velikán´
    Lonicera kamtschatica 'Leningradský Velikán' Leningradský Velikán je odrůda naprosto nenáročná na pěstování, mrazuvzdorná. Částečně samosprašná, doporučujeme mít dvě odrůdy. Plody jsou větší, oválného tvaru, modré až fialové s ojíněním.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0433
  • myberry
    Lonicera kamtschatica 'Myberry Sweet' Hustý, kompaktně rostoucí ovocný keř, dosahující do výšky 120-150cm a šířky 100-150cm. V průběhu dubna až května nakvétá slabě vonícími bílými květy, které doplňují protáhlé, sytě zelené listy. Plody jsou široce oválné, o váze 1,5-2g, sladké, svěží chuti....
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:82973
  • jol
    Lonicera kamtschatica 'Jolanta' Odrůda pocházející z Polska. Je vysoce úrodná. Má silný růst a plody jsou velké, okolo 3 cm. Dorůstá do výšky 1,6 - 2 m. Plody jsou oválné, tmavě modré s jemným voskovým povlakem, velmi chutné, sladké. Plody sbíráme od června.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81130

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.