Doprava zdarma pro objednávky nad 500,- Kč - prodlouženo do odvolání. Vztahuje se na způsob dopravy Zásilka stromky včetně balného a Zásilka standardní včetně balného.

Angrešt ´Hinnonmaki Green´

Kód: 3640 35061 4108 0257 Zvolte variantu
149 Kč / ks 99 Kč / ks 69 Kč / ks 199 Kč / ks od 69 Kč / ks
PŘEDOBJEDNÁVKA PODZIM 2024 (>5 ks) PŘEDOBJEDNÁVKA PODZIM 2024 (>5 ks) Vyprodáno Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Ribes uva crispa 'Hinnonmaki Green'

Odrůda vyšlechtěna ve Švédsku, je silnějšího vzrůstu, velmi bohatě plodí a je mrazuvzdorná. Plody jsou střední velikosti, slupka je zelená a tenká. Plody jsou chutné, se sladce navinulou chutí a bez ochmýření. Odrůda dozrává koncem července.   

 

Detailní informace

8000 DRUHŮ ROSTLIN
8000 DRUHŮ ROSTLIN
EXPEDICE IHNED
EXPEDICE OD 1. BŘEZNA
SPECIALISTÉ NA OVOCNÉ STROMY
SPECIALISTÉ NA OVOCNÉ STROMY
VZROSTLÉ STROMY SKLADEM
VZROSTLÉ STROMY SKLADEM

Detailní popis produktu

Angrešt 'Hinnonmaki Green' - raná odrůda vyšlechtěna ve Švédsku je silnějšího vzrůstu, velmi bohatě plodí a je mrazuvzdorná. Plody jsou střední velikosti, slupka je zelená a tenká. Plody jsou chutné, se sladce navinulou chutí a bez ochmýření. Plodnost je vysoká a pravidelná. Sklízí se začátkem července. Tyto stromky angreštu jsou vysoce odolné proti napadení americkým padlím. Pěstitelsky nenáročná odrůda.

Pěstování: Angrešt umisťujeme na světlé stanoviště nebo do polostínu, přímé slunce může poškodit plody. Půda by měla být vlhká, vápenitá, bohatá na živiny. Povrch půdy zakryjeme mulčem, což je řezaná tráva či listí. Přemokření a sucho rostlině škodí. Postranní dřevo z předchozího roku je plodící dřevo pro příští rok, po sklizni odstraňujeme pouze staré výhony. 

Více na: Návod na pěstování angreštu

Doplňkové parametry

Kategorie: Angrešt bílý/zelený
Balení: speciální balení, prostokořenná sazenice nebo kontejner
Plant Passport: A: Ribes B: CZ-0701 C: 24/FP/0102 D: CZ
Plant Passport 2: A: Ribes B: CZ-0701 C: 24/FP/0122 D: PL

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

x