Provoz e-shopu NEPŘERUŠEN! Prodejna Zahradnictví ve Spomyšli UZAVŘENA z důvodu nařízení vlády ČR.

Angrešt ´Niesluchowski´


od 69 Kč / ks
Kategorie: Angrešt červený
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenná sazenice nebo keř

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    • Kód: 3629 |
    • Skladem (3 ks)
    119 Kč / ks
  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 0266 |
    • Vyprodáno
    69 Kč / ks
 

Angrešt 'Niesluchowski' - raná novější odrůda. Plody jsou kvalitní, větší, kulovitého tvaru. Slupka je hladká, červená až tmavě červená. Dužnina šťavnatá, sladkokyselá. Plody po uzrání neopadávají. Sklizeň počínáme v červenci.  

Pěstování: Angrešt umisťujeme na světlé stanoviště nebo do polostínu, přímé slunce může poškodit plody. Půda by měla být vlhká, vápenitá, bohatá na živiny. Povrch půdy zakryjeme mulčem, což je řezaná tráva či listí. Přemokření a sucho rostlině škodí. Postranní dřevo z předchozího roku je plodící dřevo pro příští rok, po sklizni odstraňujeme pouze staré výhony. 

Více na: Návod na pěstování angreštu

Podobné produkty

  • Angrešt ´Hinnonmaki Red´
    Ribes uva crispa 'Hinnonmaki Red' Velmi přizpůsobivá odrůda pocházející z Finska. Úrody bývají vysoké a pravidelné. Plody jsou střední s hladkou slupkou, zbarvené do tmavě červené. Jsou mimořádně chutné a příjemně voňavé.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4119
  • Angrešt ´Redeva´
    Ribes uva crispa 'Redeva' Červená odrůda angreštu, je mrazuodolná, není náchylná k padlí. Plody jsou středně velké, červené až fialové. Slupka je středně ochmýřená. Plody jsou slaďoučké a sbíráme je v červenci.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:4112
  • dr.rokula
    Ribes uva crispa 'Dr. Rokula' Středně raná odrůda pocházející z Německa. Plody má červené, středně velké, elipsovité a s lysou slupkou. Chuťově jsou plody navinulé až sladkokyselé, dozrávají koncem července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4107

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.