Angrešt ´White Smith´


69 Kč / ks
Kategorie: Angrešt bílý/zelený
Balení: prostokořenná sazenice nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný keř
    • Kód: 4115 |
    • Skladem pouze na prodejně (> 5 ks)
    69 Kč / ks
 

Angrešt 'White Smith' - zelená odrůda angreštu. Je odolná vůči mrazu i padlí. Není náročný na stanoviště a půdu. Plody má zelené, lehce ochlupené. Chuťově nasládlé. Jsou vhodné k přímé konzumaci. Sběr provádíme od července.   

Pěstování: Angrešt umisťujeme na světlé stanoviště nebo do polostínu, přímé slunce může poškodit plody. Půda by měla být vlhká, vápenitá, bohatá na živiny. Povrch půdy zakryjeme mulčem, což je řezaná tráva či listí. Přemokření a sucho rostlině škodí. Postranní dřevo z předchozího roku je plodící dřevo pro příští rok, po sklizni odstraňujeme pouze staré výhony. 

Více na: Návod na pěstování angreštu

Podobné produkty

  • Angrešt ´Hinnonmaki Green´
    Ribes uva crispa 'Hinnonmaki Green' Odrůda oblíbená pro svou mrazuvzdornost a bohatou plodnost.Plody jsou střední velikosti, slupka je zelená a tenká. Plody jsou chutné, se sladce navinulou chutí a bez ochmýření.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:4108
  • Angrešt ´Invicta´
    Ribes uva crispa 'Invicta' Raná odrůda, která pochází z Anglie, jedná se o velmi úrodnou a nenáročnou odrůdu. Plody jsou středně velké, kulovitého tvaru, zbarvené do žlutozelené barvy, bez ochmýření.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:4109
  • mucurines
    Ribes uva crispa 'Mucurines' Oblíbená odrůda zeleného angreštu, s velkými, vejčitými plody s pevnou slupkou; ochlupení je mírné. Dužnina je nasládlá, s nízkou kyselostí, aromatická. Plody dozrávají od poloviny července. Jsou vhodné pro přímý konzum, ale i další zpracování. Odrůda je vysoce...
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:0265

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.