Asijská hrušeň ´Kosui´

3995
Neohodnoceno

od 159 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Více: Jedlá
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: kavkazská
    • Kód: 3995 |
    • Momentálně nedostupné
    159 Kč / ks
  • Balení: kontejner C7,5
    Podnož: kavkazská
    • Kód: 10621 |
    • Momentálně nedostupné (2 ks)
    259 Kč / ks
 

Asijská hrušeň 'Kosui' - částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2-4m a šířky 2-3m. Plody jsou zlatavě žluté, mírně zploštělého tvaru a dozrávají od poloviny srpna do září. 

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na plné slunce, do dobře propustných půd bohatých na živiny. Dbáme na pravidelnou zálivku a udržujeme substrát vlhký (nepřemokřený). Plně mrazuvzdorná do -28°C.

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Early Shu´
    Pyrus pyrifolia 'Early Shu' Odrůda s originálními plody připomínající tvar obrácené hrušky. Ty mají světle zelenou slupku, s lehkých ruměncem, jsou chutné, velmi velké. Dozrávají dříve než odrůda ´Chojuro´, tedy v průběhu září.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné > 5 ks
    Kód:4024
  • Asijská hrušeň ´Kumoi´
    Pyrus pyrifolia 'Kumoi' Odrůda asijské hrušně, která je vhodná do všech oblastí. Jedná se o velmi pozdní odrůdu. Plody jsou středně velké až velké, chuťově šťavnaté a voňavé. Plody sbíráme od poloviny října.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné
    Kód:10885
  • Asijská hrušeň ´Shinko´
    Pyrus pyrifolia 'Shinko' Odrůda japonské hrušky. Plody jsou střední až velké. Kulaté a zbarvené do zlatožluté barvy. Dužnina je žlutá a má jemnou konzistenci. Chuťově je plod sladký, aromatický. Sbíráme je koncem září.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné > 5 ks
    Kód:11075
  • Asijská hrušeň ´Niitaka´
    Pyrus pyrifolia 'Niitaka' Perspektivní odrůda asijské hrušně. Cizosprašná odrůda. Plody jsou středně velké, slupka je zlatavě žlutá. Dužnina je křehká, sladká a jemná. Dozrává koncem září.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné
    Kód:11332

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.