Asijská hrušeň ´Kumoi´

10885
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
189 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Hmotnost: 1 kg
Více: Jedlá
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: semenáč
Položka byla vyprodána...
 

Asijská hrušeň 'Kumoi' - odrůda vhodná do všech oblastí. Jedná se o velmi pozdní odrůdu asijské hrušně. Plody jsou středně velké až velké, kulovité. Slupka je zbarvená rezavo bronzovou barvou. Dužnina je krémová, šťavnatá, jemná a voňavá. Plody sbíráme od poloviny října, konzumní zralost do konce ledna. Jedná se o velmi odolnou odrůdu. 

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na slunné stanoviště, do dobře propustné půdy bohaté na živiny, nicméně s dostatkem vláhy. Plně mrazuvzdorné do -28°C.   

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Kosui´
    Pyrus pyrifolia 'Kosui' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2-4m a šířky 2-3m. Plody jsou zlatavě žluté a dozrávají od poloviny srpna do září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3995
  • Asijská hrušeň ´Nijiseiki´
    Pyrus pyrifolia 'Nijiseiki' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2,5-4,5m. Plody zeleno-žluté barvy dozrávají na přelomu srpna a září, mají lehce nakyslou chuť. Dužnina je pevná, jemná a šťavnatá.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3994
  • pyrus pyrifolia shinseiki (3)
    Pyrus pyrifolia 'Shinseiki' Částečně samosprašná odrůda asijské hrušně, dorůstající do výšky 3-7m. Shinseiki má bledě žluté plody, s bílým křupavým masem, sladké, svěží a šťavnaté chuti. Dozrává od konce srpna do poloviny září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3993
  • Asijská hrušeň ´Kunt Chan Chu´
    Pyrus pyrifolia 'Kunt Chan Chu' Odrůda asijské hrušně, se středně velkými, baňatými plody nahnědlé barvy. Dužnina je žluto-bílá, šťavnatá, aromatická. Dozrává v průběhu října. Konzumně zralá je na konci ledna.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4415

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.