Asijská hrušeň ´Kumoi´

10885
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
189 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Hmotnost: 1 kg
Více: Jedlá
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: semenáč
Položka byla vyprodána...
 

Asijská hrušeň 'Kumoi' - samosprašná odrůda vhodná do všech oblastí, odolná proti strupovitosti. Jedná se o velmi pozdní odrůdu asijské hrušně. Plody jsou středně velké až velké, kulovité. Slupka je zbarvená rezavo bronzovou barvou. Dužnina je krémová, šťavnatá, jemná a voňavá. Plody sbíráme od poloviny října, konzumní zralost do konce ledna. Jedná se o velmi odolnou odrůdu. 

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na slunné stanoviště, do dobře propustné půdy bohaté na živiny, nicméně s dostatkem vláhy. Plně mrazuvzdorné do -28°C.   

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Chojuro´
    Pyrus pyrifolia 'Chojuro' Částečně samosprašný kultivar dorůstající do výšky 2,5-3,5m s plody kulovitého tvaru, mírně zploštělého. Barva slupky je zelená, později oranžovo-hnědá. Plody mají mírně sladkou chuť a výraznou vůni. Odrůda je odolná proti strupovitosti.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3997
  • Asijská hrušeň ´Chosuko´
    Pyrus pyrifolia 'Chosuko' Cizosprašná odrůda asijské hrušně, se středně velkými plody žluté barvy. Dužnina je křehká, sladká a jemná. Dozrává na přelomu srpna a září. Vhodným opylovačem může být i klasická hrušeň.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:11336
  • Asijská hrušeň ´TsuLi´
    Pyrus pyrifolia 'Tsu-Li' NOVINKA V NAŠEM ZAHRADNICTVÍ! Odrůda asijské hrušně, která je velmi odolná. Plody jsou větší, zbarvené zelenožlutou barvou. Dužnina je krémová, křupavá a voňavá. Plody sbíráme v září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:10926
  • Asijská hrušeň ´Hayatama´
    Pyrus pyrifolia 'Hayatama' Raná a plodná asijská odrůda hrušně. Plody jsou středně velké, kulaté, žluté a později rzivě hnědé. Dužnina je světlá. Chuť je kyselkavá, dobrá. Plody sbíráme na konci srpna až začátkem září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:11182

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.