Asijská hrušeň ´Kunt Chan Chu´

4415
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
189 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Hmotnost: 1 kg
Barva: Hnědá, Zelená
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Vlhká půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Říjen
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: semenáč
Položka byla vyprodána...
 

Asijská hrušeň 'Kunt Chan Chu' - odrůda asijské hrušně, se středně velkými, baňatými plody nahnědlé barvy. Dužnina je žluto-bílá, šťavnatá, aromatická. Dozrává v průběhu října. Konzumně zralá je na konci ledna.   

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na slunné stanoviště, do dobře propustné půdy bohaté na živiny, nicméně s dostatkem vláhy. Plně mrazuvzdorné do -28°C.

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Shinko´
    Pyrus pyrifolia 'Shinko' Odrůda japonské hrušky. Plody jsou střední až velké. Kulaté a zbarvené do zlatožluté barvy. Dužnina je žlutá a má jemnou konzistenci. Chuťově je plod sladký, aromatický. Sbíráme je koncem září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:11075
  • Asijská hrušeň ´Kosui´
    Pyrus pyrifolia 'Kosui' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2-4m a šířky 2-3m. Je odolná proti strupovitosti i nízkým teplotám. Plody jsou zlatavě žluté a dozrávají od poloviny srpna do září.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3995
  • Asijská hrušeň ´Kumoi´
    Pyrus pyrifolia 'Kumoi' Samosprašná odrůda asijské hrušně, která je vhodná do všech oblastí, odolná proti strupovitosti. Jedná se o velmi pozdní odrůdu. Plody jsou středně velké až velké, chuťově šťavnaté a voňavé. Plody sbíráme od poloviny října.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:10885
  • Asijská hrušeň ´Hosui´
    Pyrus pyrifolia 'Hosui' Jedna z nejlepších, částečně samosprašných odrůd (vhodným opylovačem je ´Nijiseiki´), s velmi kulatými, středními až velkými plody, kombinující sladkost hrušek a křupavost jablek. Je odolná proti strupovitosti, vhodná do teplých a středních poloh.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:3996

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.