Japonská švestka ´Dezertnaja´

11506
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
249 Kč / ks
Kategorie: Japonské švestky
Hmotnost: 1 kg
Barva: Červená, Fialová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: Myrobalán
Položka byla vyprodána...
 

Japonská švestka 'Dezertnaja' - čínsko-japonská cizosprašná švestka, s velkými, kulovitými plody, intenzivní, červeno-fialové barvy. Dozrává v polovině července. Kvalitní odrůda japonské švestky, která Vás překvapí chutností plodů. Jsou lehce nasládlé a chuťově velmi příjemné.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Japonská švestka ´Oishi Wase´
    Prunus salicina ´Oishi Wase´ Raná asijská švestka, bez zvláštních nároků na pěstování. Ovoce je velké, slupka je zlato růžová s červenám líčkem. Plody jsou velmi chutné a dozrávají ve druhé polovině července.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4204
  • Švestka japonská černá
    Prunus salicina Odrůda japonské švestky. Plod má srdčitý tvar, slupka je tenká a zbarvená temně modrou až černou barvou. Dozrává koncem července. Chuť je delikátní a nasládlá.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4285
  • rozaNovinka
    Prunus domestica 'Ijulskaja Roza/ Červencová růže ' Velmi raná odrůda japonské švestky, dozrává již 10dní před odrůdou Kometa - od poloviny července. Plody jsou středně velké, kulaté, s růžovo-červenou slupkou. Dužnina je pevná, sladká. Odrůda je velmi dobře odolná vůči chladu a nemocem....
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:79053
  • Japonská švestka ´Kometa´
    Prunus salicina ´Kometa´ Raná odrůda japonské švestky. Plody jsou středně velké, kulovité. Slupka má základní žlutou barvu, která je z větší části překrytá červeným líčkem. Plody sbíráme od konce července.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4203

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.