Japonská švestka ´Dezertnaja´


  • (> 5 ks) Expedice od 20. října 2019
249 Kč / ks
Kategorie: Ovocné stromy
Hmotnost: 1 kg
Barva: Červená, Fialová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Červenec
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: Myrobalán
 

Japonská švestka 'Dezertnaja' - čínsko-japonská cizosprašná švestka, s velkými, kulovitými plody, intenzivní, červeno-fialové barvy. Dozrává v polovině července. Kvalitní odrůda japonské švestky, která Vás překvapí chutností plodů. Jsou lehce nasládlé a chuťově velmi příjemné.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Líska ´Lambertova červená´
    Corylus avellana ´Lambertova červená´ Odrůda pěstitelsky nenáročná, plodí ve všech půdních podmínkách, samozřejmě čím lepší podmínky, tím hojnější úroda. Odrůda je velmi odolná proti mrazu. Plody jsou kulaté, typického tvaru, uspořádané v uskupení po 2 – 3 . Sbíráme v polovině října.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:0449
  • Hrušeň ´Isolda´
    Pyrus communis 'Isolda' Cizosprašná letní odrůda, vhodnými opylovači jsou Clappova, Amfora nebo Konference. Plody jsou velké, hruškovitého a nesouměrného tvaru, chuťově jsou sladké a velmi šťavnaté. Hrušky sklízíme od začátku srpna.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:41070
  • Jeřáb ´Burka
    Sorbus aucuparia ´Burka´ Odrůda dorůstající do výšky cca 3 m. Plody jsou oválně podlouhlé, zbarvené do červenotmavohnědé barvy. Chuť je aromatická, sladkokyselá. Sbíráme je na konci prázdnin.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:11206
    od 299 Kč / ks
  • malus domestica anda
    Malus domestica 'Anda' Podzimní sloupovitá jabloň. Plody jsou středně velké, kulovitě kuželovité. Slupka je krémově žlutá s karmínově červeným žíháním. Plody sklízíme od začátku září. Ideální do malých zahrádek. Je odolná vůči strupovitosti i padlí.
    Dostupnost:Expedice od 20. října 2019 > 5 ks
    Kód:11192

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.