Bluma ´Casselman´


  • (> 5 ks) Skladem
199 Kč / ks
Kategorie: Ovocné stromy
Hmotnost: 1 kg
Barva: Červená
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: Myrobalán
 

Bluma 'Casselman' - odrůda s relativně silným růstem stromu. Kvete brzo, proto je náchylnější na jarní mrazíky. Odrůda není náchylná k bakteriálním chorobám. Plody jsou velké, oválné. Slupka je tenká a žlutá, ovšem téměř celá pokrytá vínově červenou barvou s voskovým nádechem. Odrůda je úrodná s pravidelnou plodností. Plody sbíráme ve druhé polovině září. Vhodnými opylovači jsou odrůdy Santa Rosa, Friar, Angeleno.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • kama
    Prunus avium 'Kama' Nová pozdní odrůda s velkými, pevnými, téměř černými plody, které vydrží dlouho na stromě. Chuťově jsou vyrovnané, sladké, šťavnaté. Dozrávají cca v 8.tt - tedy po 22.8. Odrůda je velmi bujná, cizosprašná, vhodným opylovačem je odrůda Regina. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:78954
    249 Kč / ks
  • Asijská hrušeň ´Nijiseiki´
    Pyrus pyrifolia 'Nijiseiki' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2,5-4,5m. Plody zeleno-žluté barvy dozrávají na přelomu srpna a září, mají lehce nakyslou chuť. Dužnina je pevná, jemná a šťavnatá. Je vysoce odolná proti strupovitosti.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3994
  • Třešeň ´Sam´
    Prunus avium 'Sam' Nenáročná cizosprašná odrůda s bohatou plodností. Plody jsou větší a chuťově lehce nakyslé. Je vysoce odolná vůči mrazu, vhodná i k pěstování ve vyšších polohách. Plody zrají od půlky července.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2011
  • Třešeň ´Lapins´
    Prunus avium 'Lapins' Pozdní samosprašná chrupka bez zvláštních nároků, plody má velmi velké, šťavnaté a velmi chutné. Dužnina je jasně červená, šťavnatá, velmi chutná a sladká. Dozrává 6.-7. tt (červenec, srpen).
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:2004

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.