Bluma ´Casselman´

4199
Neohodnoceno

  • Momentálně nedostupné
199 Kč / ks
Kategorie: Blumy a švestkomeruňky
Barva: Červená
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: Myrobalán
 

Bluma 'Casselman' - odrůda s relativně silným růstem stromu. Kvete brzo, proto je náchylnější na jarní mrazíky. Odrůda není náchylná k bakteriálním chorobám. Plody jsou velké, oválné. Slupka je tenká a žlutá, ovšem téměř celá pokrytá vínově červenou barvou s voskovým nádechem. Odrůda je úrodná s pravidelnou plodností. Plody sbíráme ve druhé polovině září.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Červená slivoň ´Hollywood´/kontejner
    Samosprašná odrůda, která kvete bílo-růžovými květy, plody jsou velké, atraktivní, červené barvy. Sytě vínovou barvu mají i listy. Plody jsou chuťově sladce navinulé. Odrůda je mrazuvzdorná.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné > 5 ks
    Kód:4731
  • Švestkomeruňka ´Dapple Dandy´
    Prunus hybrid ´Dapple Dandy´ Kříženec odolný vůči mrazu i nemocem, s velkými, kulovitými plody, zeleno-žluté barvy, s červeným mramorováním. Dužnina je šťavnatá, krémově růžová, velmi chutná a sladká. Sklízíme je od září.  
    Dostupnost:Momentálně nedostupné
    Kód:4198
  • Bluma ´Formosa´
    Prunus domestica subsp. italica ´Formosa´ Atraktivní odrůda blumy, tvarově se podobá srdci. Plody jsou větší, chuťově opravdu vynikající. Sklízíme je od konce srpna. Dužnina je žlutavá, šťavnatá a chuťově vynikající. 
    Dostupnost:Momentálně nedostupné
    Kód:0283
  • Bluma ´Angeleno´
    Prunus domestica subsp. italica ´Angeleno´ Odrůda blumy pocházející z Ameriky. Má velké oválné plody, jsou zbarveny sytě modrou až černou barvou. Sklízíme je od poloviny září. Chuťově jsou sladce výrazné. Sklízíme od poloviny září. Plody můžeme skladovat až do listopadu.
    Dostupnost:Momentálně nedostupné
    Kód:0278
    od 249 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.