Bluma ´Formosa´

0283
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
249 Kč / ks
Kategorie: Blumy a švestkomeruňky
Hmotnost: 1 kg
Barva: Růžová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Srpen
Balení: prostokořenný stromek
Položka byla vyprodána...
 

Bluma 'Formosa' - atraktivní odrůda blumy, plody připomínají tvar srdce. Plody jsou větší, světle červeně zbarvené. Dužnina je žlutavá, šťavnatá a chuťově vynikající. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci a dozrávají koncem srpna.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Bluma ´Angeleno´
    Prunus domestica subsp. italica ´Angeleno´ Odrůda blumy pocházející z Ameriky. Odrůda má velké oválné plody, barva je sytě modrá až černá. Dužnina je zbarvená od žluté až po zlatavou barvu. Je aromatická a poměrně sladká a vyniká výbornou chutí. Sklízíme od poloviny září. Plody můžeme...
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:0278
    od 199 Kč / ks
  • Červená slivoň ´Hollywood´
    Prunus cerasifera 'Hollywood' Samosprašná odrůda, která kvete bílo-růžovými květy, plody jsou velké, atraktivní, červené barvy. Sytě vínovou barvu mají i listy. Plody jsou chuťově sladce navinulé. Odrůda je mrazuvzdorná.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:81129
  • Červená slivoň ´Hollywood´/kontejner
    Samosprašná odrůda, která kvete bílo-růžovými květy, plody jsou velké, atraktivní, červené barvy. Sytě vínovou barvu mají i listy. Plody jsou chuťově sladce navinulé. Odrůda je mrazuvzdorná.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4731
  • Bluma ´Gouota´
    Prunus domestica subsp. italica ´Gouota´ Raná bluma, velkoplodá s plody jasně červenými a velmi atraktivními. Plody sbíráme již v polovině července. Mají velmi jemnou chuť a jsou sladké. Dužnina je krémová, tužší konzistence, jde dobře od pecky.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4202
    199 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.