Bluma ´Superior´

0284
Neohodnoceno

  • Podzim 2019
249 Kč / ks
Kategorie: Blumy a švestkomeruňky
Hmotnost: 1 kg
Barva: Červená
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Srpen
Balení: prostokořenný stromek
Položka byla vyprodána...
 

Bluma 'Superior' - odrůda blumy vyšlechtěna pro pěstování v chladnějších podmínkách. Plody jsou středně velké, slupka je červenozelená. Dužnina je žlutá a chuťově sladkokyselá, ale na jazyku velmi příjemná. Plody dozrávají koncem srpna. Vhodné k přímé konzumaci.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • pluot
    Prunus hybrid. ´Flavor Queen´ Raná odrůda křížence švestky a meruňky. Plody má velké, kulovité. Chutnají sladce, šťavnatě. Sklízíme je od konce června. Dužnina je sladká, jemná a šťavnatá, oranžovo-žluté barvy.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:0281
  • Švestkomeruňka ´Queen Elisabeth´
    Prunus hybrid. ´Queen Elisabeth´ Kříženec švestky a meruňky. Plody má středně velké, oválnějšího tvaru. Slupka je rubínově zbarvená, jedná se o velmi výraznou barvu. Dužnina je žlutá. Jedná se o pozdní odrůdu. Sklízíme je od srpna.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:10965
  • Švestkomeruňka ´Flavor Gem´
    Prunus hybrid. ´Flavor Gem´ Kříženec švestky a meruňky. Plody má velké, srdcovitějšího tvaru. Slupka je červeně zbarvená, spíše tmavěji, jedná se o velmi výraznou barvu. Dužnina je žlutá. Sklízíme je ve druhé polovině srpna. Vhodná pro pěstování ve středních a teplých oblastech.  
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:10964
  • Bluma ´Gouota´
    Prunus domestica subsp. italica ´Gouota´ Raná bluma, velkoplodá s plody jasně červenými a velmi atraktivními. Plody sbíráme již v polovině července. Mají velmi jemnou chuť a jsou sladké. Dužnina je krémová, tužší konzistence, jde dobře od pecky.
    Dostupnost:Podzim 2019
    Kód:4202
    199 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.