Fenykl červenolistý ´Purpureum´ - Foeniculum vulgare 'Purpureum'

2866
Neohodnoceno

  • Vyprodáno
69 Kč / ks
Kategorie: Trvalky začínající latinsky na F
Barva: Žlutá
Kvetení: Červenec
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Balení: kontejner p11
Položka byla vyprodána...
 

Fenykl červenolistý 'Purpureum' - tento kultivar je zajímavý a dekorativní velmi tmavým, jemným a vzdušným olistěním. Dorůstá do výšky  120- 160 cm. Květenství je žluté, kvete od července do srpna. Má bronzovo červené listy. Používá se jako léčivka. Listy jsou vhodné do salátových zálivek, do polévek, atp. Prospívá na slunečném stanovišti v dobré zahradní zemině. Je používán mnoho staletí a to jak pro využití v kuchyni, tak pro léčivé schopnosti.    

Podobné produkty

  • Jahodník chilský ´Chaval´ - Fragaria chiloense 'Chaval'
    Fragaria chiloense 'Chaval' Chaval je odrůda jahodníku čilského, jenž tvoří působivý stálezelený půdopokryv. Dorůstá do výšky 15 cm, květenství je bílé. Nejvíce se využívá jako půdokryvná rostlina. Plody jsou jedlé.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2867
  • Jahodník vesca ´Multiplex´
    Plazivá trvalka, která plodí štíhlé, voňavé jahůdky. Dorůstá do výšky 15 cm. Květenství je bílé a objevuje se v květnu. Ideální podrostová rostlina pod keře a stromy, na svahy.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2870
  • Tužebník červený ´Venusta´ - Filipendula rubra 'Venusta'
    Filipendula rubra 'Venusta' Nejmohutnější druh mezi tužebníky, kvete silně vonnými sytě růžovými úbory plochého tvaru. Dorůstá až do 150 cm. Libuje si na plném slunci nebo v polostínu. Kvete od června do srpna.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2861
  • Fragaria vesca Drobnoplodící odrůda s chutí pravých lesních jahod.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:9784

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.