Japonská švestka ´Black Star´


199 Kč / ks
Kategorie: Japonské švestky
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner
Plant Passport: A: Prunus B: CZ-0701 C: 20/FP/0009 D: GR

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: myrobalán
    • Kód: 88397 |
    • Expedice jaro 2022 (> 5 ks)
    199 Kč / ks
 

Japonská švestka 'Black Star' - NOVINKA!  Samosprašná odrůda, velmi dobře odolná vůči mrazu a nemocem. Plody jsou velké (až 45g), kulovité, základní červené barvy, s modrým voskovým líčkem. Chuť sladko-kyselá. Zraje koncem července. Velmi chutná odrůda, kterou si rychle oblíbíte.

Více na: Návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Japonská švestka ´Kometa´ (Balení prostokořenný stromek, Podnož myrobalán)
    Prunus salicina ´Kometa´ Raná odrůda japonské švestky. Plody jsou středně velké, kulovité. Slupka má základní žlutou barvu, která je z větší části překrytá červeným líčkem. Plody sbíráme od konce července.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4203
  • Japonská švestka ´Ozark Premier´ (Balení prostokořenný stromek, Podnož myrobalán)
    Prunus salicina ´Ozark Premier´ Odrůda brzy plodící, není náročná na pěstování. Je cizosprašná. Plody má velké a kulaté, slupka je zbarvena meruňkovou barvou s výrazným tmavě červeným líčkem. Plody sbíráme od poloviny srpna.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4205
  • black
    Prunus salicina 'Black Beauty' NOVINKA v našem sortimentu! Odrůda se středně velkými plody, mají kulatý tvar. Slupka je lesklá a celý povrch je pokryt tmavě fialovou barvou. Odrůda je cizosprašná, vhodným opylovačem je např. October Sun. Dužnina je pevnější a zabarvená do sytě žluté barvy a...
    Dostupnost:Expedice jaro 2022 > 5 
    Kód:87449
  • Japonská švestka ´Vanier´ (Balení prostokořenný stromek, Podnož myrobalán)
    Prunus salicina ´Vanier´ Odolná cizosprašná odrůda s velkými kulatými plody. Slupka je žlutá a překrytá červenou barvou. Chuťově jsou plody sladké a velmi aromatické. Zrají koncem srpna.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:4207

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.