Mirabelka ´Aprimira´


299 Kč / ks
Kategorie: Mirabelky
Barva: Žlutá, Fialová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Srpen
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: myrobalán
    • Kód: 2041 |
    • Expedice říjen 2021 (> 5 ks)
    299 Kč / ks
 

Mirabelka 'Aprimira' - německá odrůda, která je vysoce tolerantní vůči šarce a středně odolná k ostatním chorobám. Plody jsou středně velké, oválné až kulaté. Slupka je středně pevná a žluto-fialová. Ukrývá oranžovou a pevnou dužninu. Chuťově je plod sladký s intenzivní meruňkovou příchutí. Dužnina je dobře oddělitelná od pecky. Plody sklízíme od poloviny srpna.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Mirabelka ´Bellamira´
    Prunus domestica subsp. syriaca ´Bellamira´ Samosprašná odrůda, původem z Německa. Strom je odolný vůči mrazu a šarce. Je vhodná do všech pěstitelských oblastí. Plody jsou velké, s pevnou, žluto-zelenou slupkou, s červeným líčkem. Dužnina se dobře odděluje od pecky. Zraje v srpnu.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:51535
  • Mirabelka ´Miragrande´
    Prunus domestica subsp. syriaca ´Miragrande´ Samosprašná odrůda, s menšími, oválnými plody. Slupa je zlato-žlutá, červeně tečkovaná. Dužnina je žlutá, pevná, dobře oddělitelná od pecky. Velmi chutná, šťavnatá. Sklízíme od 2. poloviny září.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 
    Kód:2043
  • ruby
    Prunus domestica subsp. syriaca ´Ruby´ Sloupovitá samosprašná odrůda mirabelky. Plody má velké, výrazné, zářivě červené barvy. Dužnina je žluto-červené barvy, velmi šťavnatá, výborné chuti, kterou připomíná chuť broskví. Dozrávají v průběhu srpna. Jsou vhodné pro přímý konzum i k dalšímu...
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:94847

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.