Ostružiník ´Polar´


  • (> 5 ks) Skladem
119 Kč / ks
Kategorie: Ostružiny
Balení: kontejner p9
Tvar a výška: 40-60cm
Plant Passport: A: Rubus B: CZ-0701 C: 20/FP/0076 D: CZ
 

Ostružiník 'Polar' - beztrnná odrůda. Nenáročná na pěstování, je vysoce odolná vůči mrazu i chorobám. Vhodná do všech pěstitelských poloh, i do podhorských oblastí. Plody jsou velmi velké. Oválné. Chuť je sladkokyselá, velmi chutná. Bobule sbíráme koncem července až do září.       

Více na: Návod na pěstování ostružin

Podobné produkty

  • Ostružiník ´LochNess´
    Rubus fruticosus 'LochNess' Nejvíce pěstovaný ostružiník. Plody jsou velké, leskle černé, kónického tvaru. Chuťově výborné, příjemně aromatické a snadno odlučitelné od stopky. Dozrávají na přelomu srpna a září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0569
  • Ostružiník ´Jumbo´/´Thornfree´
    Rubus fruticosus 'Jumbo/Thornfree' NOVINKA v naší nabídce! Beztrnný ostružiník. Vynikající a obzvlášť plodná odrůda, s velmi vysokým výnosovým potenciálem a opravdu velkými plody. Dorůstá do 1,5m. Zraje od srpna do konce září.
    Dostupnost:Předobjednávka říjen 2020 > 5 ks
    Kód:11461
  • mespi
    Rubus arcticus 'Mespi' Arktická ostružina, která pochází z Finska. Dorůstá do výšky okolo 20 cm a šířky cca 80 cm. Plody jsou menší, tmavě červené a dozrávají v průběhu června a července. Jedná se o velmi odolnou rostlinu. Květy se objevují v květnu a mají růžovou barvu. Doporučujeme pěstovat...
    Dostupnost:Skladem 4 ks
    Kód:88282
  • Ostružiník ´Dirksen Thornless´
    Rubus fruticosus 'Dirksen Thornless' Beztrnná odrůda původem z USA. Plody má velké, až velmi velké, vejčitého tvaru. Jsou lesklé, tmavě černé barvy. Chuťově jsou nasládlé až sladké, aromatické. Jedná se o poměrně úrodnou úrodu, plody se vytváří na loňských výhonech od poloviny srpna do září. Je...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3985

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.