Pelyněk estragon ´French Dragon´ - Artemisia dracunculus ´French Dragon´


  • (> 5 ks) Dostupné od jara 2021
79 Kč / ks
Kategorie: Trvalky začínající latinsky na A
Barva: Zelená
Kvetení: Srpen
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Balení: kontejner p11
Plant Passport: A: Artemisia B: CZ-0701 C: 20/FP/0041 D: PL
 

Pelyněk estragon 'French Dragon' - známá a nepostradatelná bylinka francouzské kuchyně. Používají se listy v čerstvém i sušeném stavu. Prospívá na slunečném stanovišti, v sušší propustné hlinito-písčité zemině. Mrazuvzdornost do - 28°C. Dobře doplňuje pokrmy z masa, ryb a zvěřiny. Má i léčivé účinky a blahodárně působí na trávicí ústrojí.

Podobné produkty

  • deep
    Armeria juniperifolia 'Drake´s Deep Form' Skalnička dorůstající do výšky 5 cm. Vytváří kobercovité bochánky. Listy má jehlicovité, zelené a mírně pichlavé. Nakvétá od dubna do května, okvětní plátky jsou levandulově růžové, prašníky mají světlounce žluté vybarvení. Její ideální využití je k...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:720475
  • apple
    Achillea millefolium 'Appleblossom' Nenáročná trvalka dorůstající do výšky 45-70cm a šířky 45-60cm. V průběhu léta se objevují vonné klastry světle růžové barvy, které se dají využít k řezu a k následnému sušení. Pro udržení kompaktního tvaru je vhodné rostlinu po odkvětu seříznout.
    Dostupnost:Dostupné od jara 2021 > 5 ks
    Kód:85157
  • Aubrieta x cultorum 'Royal Blue'  
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:90325
  • new zeal
    Armeria juniperifolia 'New Zealand' Tato skalnička dorůstá do výšky okolo 10 cm. Vytváří husté bochánkovité polštáře. Listy jsou čárkovité, sytě zelené, mírně pichlavé. Během června a července nakvétá výrazně růžovými květy, celá rostlina je téměř pokrytá. Její ideální využití je k osázení...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:720476

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.