Ryngle ´Avalon´


  • (> 5 ks) Expedice říjen 2021
229 Kč / ks
Kategorie: Ryngle
Hmotnost: 1 kg
Barva: Růžová, Fialová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost : Srpen
Balení: prostokořenný stromek
Podnož: myrobalán
Plant Passport: A: Prunus B: CZ-0701 C: 20/FP/0176 D: PL
 

Ryngle 'Avalon' - částečně samosprašná ryngle. Není náchylná na nemoci. Proti mrazu je dobře odolná. Plody má velmi atraktivní. Oválné a slupka je zbarvená do červenofialové barvy. Chuť plodů je sladká, šťavnatá a za čerstva je nejlepší. Plody sbíráme od poloviny srpna.        

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Ryngle ´Althanova´
    Prunus domestica subsp. italica ´Althanova´ Odrůda vhodná do teplejších poloh, plody jsou pevné a chuťově sladce navinulé. Plody jsou velmi velké, tvarově kulovité. Plody sklízíme ve druhé polovině srpna, konzumně dozrávají začátkem září.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 ks
    Kód:2030
  • Ryngle ´Diana´
    Prunus domestica subsp. italica ´Diana´ Odrůda vyžadující teplejší polohy s dostatkem vláhy, plody chutnají sladce a jsou šťavnaté. Odrůda pochází z Rumunska, je cizosprašná. Plody zrají koncem července.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 ks
    Kód:2032
    Ryngle ´Diana´
    229 Kč / ks
  • Ryngle ´Oulinská´
    Prunus domestica subsp. italica ´Oulinská´ Francouzská odrůda, je samosprašná. Odrůda plodí pravidelně a hojně, plody jsou sladké a šťavnaté. Je tolerantní k šarce a výborně mrazuodolná. Plody má velké. Plodí od poloviny srpna.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 ks
    Kód:2036
  • Ryngle ´Opál´
    Prunus domestica subsp. italica ´Opal´ Raná odrůda ryngle, je samosprašná. Dobře odolná vůči nízkým teplotám a šarce. Plody má středně velké až velké, zbarvené světle fialovou barvou. Sklízíme je v půlce srpna.
    Dostupnost:Expedice říjen 2021 > 5 ks
    Kód:2035
    Ryngle ´Opál´
    229 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.