Angínovník čínský

1019
Neohodnoceno

  • Vyprodáno
59 Kč / ks
Kategorie: Bylinky a koření, léčivky
Hmotnost: 10000 kg
Barva: Žlutá, Oranžová
Kvetení: Červenec
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuprostá místnost
Balení: konterner P9 a větší
Položka byla vyprodána...
 

Angínovník čínský - vytrvalá, až 1 m vysoká bylina. Květy nejčastěji žluté až oranžové a červeně skvrnité. Vyžaduje slunné stanoviště, půda by měla být výživná, propustná, plus mínus neutrální, spíše vlhká, nikoliv však podmáčená. Protože špatně snáší větší mrazy, je nutné jej na zimu buďto důkladně chránit nebo přenést do nějaké chladnější místnosti nebo jej celoročně pěstovat jako hrnkovou rostlinu. Užívá se při revmatismu, při nadýmáni a zácpě a protože působí i močopudně, lze jej aplikovat i při chorobách ledvin a močových cest.

Podobné produkty

  • Máta grepová
    Mentha x piperita v. citrata Máta s vůní grepu.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:3678
    49 Kč / ks
  • Kostival lékařský - Symphytum officinalis
    Symphytum officinalis Vytrvalá, až 140cm vysoká rostlina s modrofialovými květy, které se objevují od května do července. Je používaná i jako léčivá bylina. Preferuje vlhčí slabě kyselé půdy. Snese i jílovité prostředí.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:0750
  • Meduňka lékařská
    Melissa officinalis Od července do srpna bílé až světle žlutě kvetoucí bylinka, která je pěstována spíše než pro květy pro své aromatické listy, které lze využít jak v kuchyni, tak v léčitelství. Dorůstá do výšky 40cm.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:51012
  • Tymián obecný
    Jedna z nejznámějších bylinek, jejíž drobná kvítka a jemné aroma je využíváno jak v kuchyni, tak v léčitelství. Dorůstá do výšky 20-40cm. V květnu a v červnu má modrofialové květy.Musí mít zimní krytí
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:66078
    od 49 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.