Kustovnice ´Amber Sweet Goji´

  • 1 z 2

  • (> 5 ks) Skladem
299 Kč / ks
Kategorie: Goji - Kustovnice čínská
Více: Jedlá
Balení: kontejner C2 - 2 litry
Plant Passport: A: Lycium B: CZ-0701 C: 21/FP/0142 D: PL
 

Kustovnice 'Amber Sweet Goji' - novinka se zlatožlutými plody. Mrazuvzdorná, dorůstá do 2 metrů, mrazuvzdorná.  Klenot tradiční čínské medicíny, příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin, výrazně posiluje obranyschopnost a imunitu organismu. Obsahuje celou řadu prospěšných látek. Keř, který je opadavý dorůstá až do výšky 2 m, má fialové květy – sladce voní. Rostlina plodí ovoce, které známe pod názvem Goji. Rostlina není náročná na pěstování a stanoviště, je mrazuvzdorná a nejlépe se jí daří na slunci. Rostlinu stačí zalévat 1 x za měsíc. Kvete od dubna do května. Listy jsou 3-6 cm dlouhé, úzké a svěže zelené. Plody se tvoří na konci léta, mají sytě oranžovou barvu, jsou drobné, protáhlé a oválné. Povrch je lesklý. Sklízet začínáme když je ovoce zralé z 80%, po sklizni bobule sušíme, buď mechanicky nebo vzduchem. Konzumovat je můžeme i čerstvé, bez sušení.

Více na: Návod na pěstování kustovnice

Podobné produkty

  • Kustovnice ´No.1´
    Lycium barbarum 'No. 1' Kultivar s velkými (2-2,5cm) plody, oproti jiným druhům výrazně sladkými. Dozrávají od srpna do října. Dorůstá do výšky 2-2,5m. Plodit začíná 2-3 roky po výsadbě. Nenáročná na půdní podmínky.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:10137
  • Kustovnice čínská - Goji
    Lycium chinensis Kustovnice čínská ´Goji´ - Klenot tradiční čínské medicíny, příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin, výrazně posiluje obranyschopnost a imunitu organismu. Obsahuje celou řadu prospěšných látek.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:6329
  • lycium barbarum new big
    Lycium barbarum 'New Big' Opadavý keř dorůstající do výšky 2-3m. Tento kultivar má sladší plody, než ostatní, jsou velké (1-2cm v průměru), oranžovo-červené barvy. Dozrávají od srpna do října, vhodné k dalšímu zpracování.
    Dostupnost:Skladem > 5 
    Kód:0440

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.