Ostružiník ´Dirksen Thornless´


349 Kč / ks
Kategorie: Ostružiny
Zralost: Červenec
Balení: kontejner
Plant Passport: A: Rubus B: CZ-0701 C: 21/FP/0012 D: DE

Zvolte variantu

  • Balení: kontejner C2
    • Kód: 3985 |
    • Skladem (> 5 ks)
    349 Kč / ks
 

Ostružiník 'Dirksen Thornless' - beztrnná odrůda původem z USA. Plody má velké, až velmi velké, vejčitého tvaru. Jsou lesklé, tmavě černé barvy. Chuťově jsou nasládlé až sladké, aromatické. Jedná se o poměrně úrodnou úrodu, plody se vytváří na loňských výhonech od poloviny srpna do září. Je vhodná pro přímý konzum i další zpracování.

 

Více na: Návod na pěstování ostružin

Podobné produkty

  • Ostružiník ´Polar´
    Rubus fruticosus 'Polar' Odrůda vyšlechtěna do vyšších a studených oblastí. Plody jsou velmi velké. Oválné. Chuť je sladkokyselá, velmi chutná. Bobule sbíráme koncem července až do září. Odrůda nenáročná na pěstování.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:11187
    Ostružiník ´Polar´
    149 Kč / ks
  • rele
    Rubus fruticosus 'Relevant' NOVINKA! Beztrnná odrůda, dorůstající do výšky 2-3m. Plody jsou velké, sytě fialové, až téměř černé barvy. Dozrávají od srpna do října. Jsou určené k přímému konzumu i k dalšímu zpracování.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:80592
  • black
    Rubus fruticosus 'Black Cascade' Téměř beztrnná odrůda, která se díky své nízké výšce - 0,3m, i malé šířce - 0,45m, perfektně hodí pro pěstování ve standardních i závěsných nádobách. Sladké a aromatické plody dozrávají od půlky srpna do října.  
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:720645
  • navaho
    Rubus fruticosus 'Black Satin' Beztrnný ostružiník vzpřímeného vzrůstu. Plody má velké, až velmi velké, kulovitého až elipsovitého tvaru, tmavé, černé, lesklé barvy. Jsou chutné, nasládlé, až sladké, aromatické. Odrůda je úrodná, plodí na loňských výhonech od poloviny července do srpna. Hodí se...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3650

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.