Bluma ´Black Amber´

0279
Neohodnoceno

199 Kč / ks
Kategorie: Blumy a švestkomeruňky
Barva: Fialová
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Suchá půda
Světlo: Slunce
Více: Jedlá
Výška 1: 100 a více
Zazimování: Mrazuvzdorné
Zralost: Září
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: myrobalán
    • Kód: 0279 |
    • Skladem (> 5 ks)
    199 Kč / ks
 

Bluma 'Black Amber' - bluma vyšlechtěna v Americe, odrůda je vhodná do teplé a středně teplé oblasti. Plodí plody větší, kulovité, zbarveny jsou tmavě fialovou až černou barvou. Dužnina je žlutá s výrazně sladkou chutí, velmi chutná. Sklízíme od poloviny září, skladovat můžeme zhruba měsíc.

Více na: návod na pěstování slivoní

Podobné produkty

  • Švestkomeruňka ´Dapple Dandy´NovinkaTip
    Prunus hybrid ´Dapple Dandy´ Kříženec odolný vůči mrazu i nemocem, s velkými, kulovitými plody, zeleno-žluté barvy, s červeným mramorováním. Dužnina je šťavnatá, krémově růžová, velmi chutná a sladká. Sklízíme je od září.  
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4198
  • pluot
    Prunus hybrid. ´Flavor Queen´ Raná odrůda křížence švestky a meruňky. Plody má velké, kulovité. Chutnají sladce, šťavnatě. Sklízíme je od konce června. Dužnina je sladká, jemná a šťavnatá, oranžovo-žluté barvy.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:0281
  • Červená slivoň ´Hollywood´
    Prunus cerasifera 'Hollywood' Samosprašná odrůda, která kvete bílo-růžovými květy, plody jsou velké, atraktivní, červené barvy. Sytě vínovou barvu mají i listy. Plody jsou chuťově sladce navinulé. Odrůda je mrazuvzdorná.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:81129
  • Bluma ´Friar´
    Prunus domestica subsp. italica ´Friar´ Velkoplodá bluma vhodná do teplých a středních poloh. Plody má velké, kulovité a zbarvené sytě modrou barvou. Sbíráme je koncem října. Dužnina je oranžová, velmi chutná, ale od pecky jde hůře. 
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:4200
    199 Kč / ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.