Brslen japonský ´Bravo´

10382
Neohodnoceno

  • Vyprodáno
239 Kč / ks
Kategorie: Brsleny
Balení: kontejner 3,5l
Položka byla vyprodána...
 

Brslen japonský 'Bravo' - do dvou metrů dorůstající hustý keř s výraznými, žlutě panašovanými zelenými listy. Dobře snáší řez pro udržení kompaktního vzhledu. Vysazujeme do propustných, vlhčích půd na slunci, ale i do stínu.

Pěstování: Brsleny jsou vcelku nenáročné na půdu. Jakmile zakoření, dobře snáší sucho. Zem jim vyhovuje téměř jakákoliv propustná, přednostně vlhčí. Pěstují se od slunečných pozic až do úplného stínu.Mrazuvzdorný do -22 event. až -24°C. 

Podobné produkty

  • silver
    Euonymus fortunei 'Silverstone' Jeden z méně vzrůstných kultivarů. Má nádherné a velmi dekorativní olistění. Listy jsou panašované. Střed listu je tmavě zelený, celá plocha čepele je zabarvená do bílé až krémové. Jednotlivé barvy se prolínají. Na přelomu jara a léta nese drobné bílé květy....
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:71856
  • harle
    Euonymus fortunei 'Golden Harlequin' Jedná se o nízký, stálezelený keřík s pestrými listy, jejichž barva je strakatá směsice tmavě zelené, hráškově zelené a smetanové. Čím více slunce bude mít, tím lepší bude vybarvení výraznější. Listy jsou neopadavé a na podzim se ke všem barvám na...
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:71847
  • macro
    Euonymus alatus 'Macrophyllus' Roubovaný na kmínku. Jedna z nejhezčích variant brslenu křídlatého. Pomalu rostoucí odrůda dosahuje v dospělosti výšky okolo 150 cm. Listy jsou velké, lehce zkroucená. Jejich barva je na počátku zelená s příměsí červené. Na podzim se barva listů změní na...
    Dostupnost:Skladem 3 ks
    Kód:71823
  • blondy
    Euonymus fortunei 'Blondy' Stálezelený keřík, nesoucí drobné listy hráškově zelené se žlutým vnitřkem. Dorůstá do výšky 20-50cm, při šířce 50-1,5m.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3754

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.