Hluchavka žlutá ´Hermans Pride´

2667
Neohodnoceno

  • Vyprodáno
44 Kč / ks
Kategorie: Trvalky začínající latinsky na L
Barva: Žlutá
Kvetení: Červen, Červenec, Květen, Duben
Stanoviště: Svěží čerstvá humózní půda, Půda vřesovištního charakteru, Vlhká půda
Světlo: Polostín, Stín
Výška 1: 20-40
Zazimování: Mrazuvzdorné
Balení: kontejner P9
Položka byla vyprodána...
 
Hluchavky žluté jsou nenáročné, rychle rostoucí trvalky, které se uplatní především jako půdokryvná rostlina pod vyšší stromy, nebo keře. Kvetou zpravidla v dubnu až červenci, žlutými květy. Preferují stinné, nebo polostinné stanoviště. Vysazujeme jej do dobře propustných, vlhkých půd, se slabě kyselou reakcí. Plně mrazuvzdorná.

Podobné produkty

  • Protěž alpská - Leontopodium alpinum
    Leontopodium alpinum Jedna z nejznámějších horských květin. Plstnatá, stříbřitě zbarvená rostlina. Trvalka dorůstající do výšky 20 cm. Kvete bíle, v průběhu června až září. Ideální do kamenitých půd. Ideální pro skalky.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2726
  • Hrachor širolistý ´Weisse Perle´
    Kultivar dorůstající do výšky 120 cm, kvete bíle, v průběhu července až srpna. Vysazujeme jej na slunné a teplé stanoviště. Velmi oblíbená rostlina do trvalkových záhonů. Patří k ohroženým druhům.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2682
  • Popelivka zoubkovaná
    Vlhkomilná trvalka dorůstající do výšky 100 cm. Pyšní se zlato-žlutým květem. Kvete v průběhu srpna až září. Listy má tmavě zelené. Ideální k potokům a jezírkům.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2796
  • Kohoutek smolnička ´Feuer´ - Lychnis viscaria splendens 'Feuer'
    Lychnis viscaria splendens 'Feuer' Kultivar dorůstající do výšky 50 cm. Květy jsou ohnivě červené a objevují se v průběhu května až června. Velmi hezký a kompaktní kultivar, vhodný do skalky. Vysazujeme na polostinné, teplé stanoviště.
    Dostupnost:Vyprodáno
    Kód:2936

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.