Hortenzie drsná ´Hot Chocolate´


  • Vyprodáno
89 Kč / ks
Kategorie: Hortenzie
Více: Vhodná k řezu
Zazimování: Mrazuvzdorné
Balení: kontejner 1l
Položka byla vyprodána...
 

Potřebuje hodně vlhkou půdu, nikoli zamokřenou, buď normální nebo kyselou. Ve vápnité půdě se jí dařit nebude. Z důvodu zachování vlhkosti u kořenů radíme sázet do polostínu, na slunce pouze v případě, že ji budete v horkých dnech pravidelně zalévat. Pokud přes léto narostou nové výhony dlouhé a neforemné, můžete ji na jaře řezem tvarovat. Mrazuvzdorná do cca -29°C.

Více na:

Podobné produkty

  • dia
    Hydrangea paniculata 'Ren 101' PBR Diamantino Středně velký kultivar se vzpřímeným vzhledem, dorůstá do výšky okolo 80 - 110 cm. Kvést začíná poměrně brzy, již na konci června a vydrží až do konce srpna. Na krásných rovných stoncích vykvétají lata květů, ty jsou zprvu nažloutle zelené,...
    Dostupnost:připravujeme na jaro
    Kód:71976
  • hima
    Hydrangea paniculata Magical Himalaya 'Kolmahima' Opadavý a bohatě kvetoucí keř. Dorůstá do výšky 150 cm. Vytváří krásné laty se zelenými květy, barvu si udrží po celou dobu. Květenství jsou vzpřímená a bohatá. Listy jsou zelené a vejčité.
    Dostupnost:připravujeme na jaro
    Kód:80126
  • katsu
    Hydrangea macrophylla 'Frau Katsuko' Bohatě kvetoucí kompaktní kultivar opadavé hortenzie. Dosahuje do výšky 1-1,2m při stejné šířce. Barvu květu ovlivňuje kyselost půdy, a přítomnost železa a hliníku. Barva se tak může měnit z růžové s bílými okraji na modrou s bílými okraji. Nakvétá od...
    Dostupnost:připravujeme na jaro
    Kód:84532
  • Hortenzie velkolistá ´Maritima´
    Hydrangea macrophylla 'Maritima' Opadavý keř, dorůstá do výšky max 1 m. Listy má větší, zelenkavé. Výborně doplňují světlounce růžové květenství. Celkově tento kultivar působí velmi jemně a romanticky.
    Dostupnost:připravujeme na jaro
    Kód:4516

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.