Šalvěj lékařská


od 49 Kč / ks
Kategorie: Bylinky a koření, léčivky
Balení: kontejner
Plant Passport: A: Salvia B: CZ-0701 C: 20/FP/0041 D: PL
Plant Passport 2: A: Salvia B: CZ-0701 C: 20/FP/0061 D: PL

Zvolte variantu

  • Balení: kontejner p9
    • Kód: 8100 |
    • Skladem pouze na prodejně (> 5 ks)
    49 Kč / ks
  • Balení: kontejner p11
    • Kód: 8942 |
    • Skladem pouze na prodejně (3 ks)
    69 Kč / ks
  • Balení: kontejner p14
    • Kód: 62349 |
    • Vyprodáno
    79 Kč / ks
 

Šalvěj lékařská - šalvěj je krásně voňavá bylina s jemnými modrými kvítky. Své uplatnění najde v kuchyni při úpravě masa a též v lékařství. Chuť je trpká a lehce nahořklá. Trvalá rostlina dorůstající až 1 metru. Vysazujeme na slunném místě do půdy odlehčené pískem, perlitem nebo drobným štěrkem.

Podobné produkty

  • Máta peprná ´Chocolate´
    Mentha piperita ´Chocolate´ Tato bylinka bývá nejčastěji označována jako čokoládová máta, kvůli svému výrazně čokoládovému aromatu. Dorůstá do výšky 30-60cm. Vyžaduje slunné až polostinné stanoviště, a humózní půdu. Mrazuvzdorná
    Dostupnost:Skladem pouze na e-shopu > 5 ks
    Kód:3416
  • Máta jahodová
    Mentha species Máta s vůní jahod.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:3677
    Máta jahodová
    49 Kč / ks
  • Lipie sladká
    Lippia dulcis Používá se jako přírodní sladidlo.Její sladké listy se používají ke slazení čaje a jiných nápojů. 1000x větší sladicí účinek než-li rafinovaný cukr a to bez kalorií.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:0759
    Lipie sladká
    59 Kč / ks
  • Meduňka lékařská
    Melissa officinalis Od července do srpna bílé až světle žlutě kvetoucí bylinka, která je pěstována spíše než pro květy pro své aromatické listy, které lze využít jak v kuchyni, tak v léčitelství. Dorůstá do výšky 40cm.
    Dostupnost:Skladem pouze na prodejně > 5 ks
    Kód:51012

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.