Asijská hrušeň ´Early Shu´

4024
Neohodnoceno

od 179 Kč / ks
Kategorie: Asijské hrušně
Balení: prostokořenný stromek nebo kontejner

Zvolte variantu

  • Balení: prostokořenný stromek
    Podnož: kavkazská
    • Kód: 4024 |
    • Skladem (> 5 ks)
    179 Kč / ks
  • Balení: kontejner C7,5
    Podnož: kavkazská
    • Kód: 10624 |
    • Vyprodáno
    359 Kč / ks
 

Asijská hrušeň 'Early Shu' - odrůda s originálními plody připomínající tvar obrácené hrušky. Ty mají světle zelenou slupku, s lehkých ruměncem, jsou chutné, velmi velké. Dozrávají dříve než odrůda ´Chojuro´, tedy v průběhu září.

 

Pěstování: asijské hrušně vysazujeme na slunné stanoviště, do dobře propustné půdy bohaté na živiny, nicméně s dostatkem vláhy. Plně mrazuvzdorné do -28°C.   

Podobné produkty

  • Asijská hrušeň ´Hosui´
    Pyrus pyrifolia 'Hosui' Jedna z nejlepších, částečně samosprašných odrůd (vhodným opylovačem je ´Nijiseiki´), s velmi kulatými, středními až velkými plody, kombinující sladkost hrušek a křupavost jablek.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3996
  • Asijská hrušeň ´Chojuro´
    Pyrus pyrifolia 'Chojuro' Částečně samosprašný kultivar dorůstající do výšky 2,5-3,5m s plody kulovitého tvaru, mírně zploštělého. Barva slupky je zelená, později oranžovo-hnědá. Plody mají mírně sladkou chuť a výraznou vůni.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3997
  • Asijská hrušeň ´Nijiseiki´
    Pyrus pyrifolia 'Nijiseiki' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2,5-4,5m. Plody zeleno-žluté barvy dozrávají na přelomu srpna a září, mají lehce nakyslou chuť. Dužnina je pevná, jemná a šťavnatá.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3994
  • Asijská hrušeň ´Kosui´
    Pyrus pyrifolia 'Kosui' Částečně samosprašná odrůda dorůstající do výšky 2-4m a šířky 2-3m. Plody jsou zlatavě žluté a dozrávají od poloviny srpna do září.
    Dostupnost:Skladem > 5 ks
    Kód:3995

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.